Filmele cu Franco Columbu

  • Franco Columbu

    Franco Columbu

    Data nașterii: 07.08.1941
    Decedat: 30.08.2019 (78 de ani)
  • Calum Von Moger: Unbroken (2019)

    Calum von Moger: Neîmblânzit

    Calum von Moger, culturist cu două titluri Mr. Universe, reflectează asupra drumului către celebritate și asupra luptei pentru a-și reveni după o accidentare serioasă.

    Regia: Vlad Yudin
    4 0
    6.2
  • Ancient Warriors (2003)

    Razboinicii antici

    2017 I. Ch. – Sardinia, o insulă în apropierea coastei Italiei. Adânc în interiorul granitului, într-o mină de argint feniciană, Războinicii Antici se adună în jurul conducătorului lor mort, pentru a i se da un un elixir al vietii dintr-o cupă...

    Regia: Walter von Huene
    1 0
    3.4
  • The Terminator (1984)

    Terminatorul

    Doi luptători sunt trimiși în trecut, unul cu misiunea de a ucide o femeie, celălalt de a o proteja. Primul e Terminator, un cyborg care trebuie să extermine victima indiferent de obstacole; al doilea e Kyle, un tânăr care se îndrăgostește de femeie.

    Regia: James Cameron
    150 5
    8.1
  • Conan the Barbarian (1982)

    Conan barbarul

    Arnold Schwarzenegger are un debut fulminant in rolul acestui erou luptator legendar, Conan Barbarul. Dupa ce i-au fost omorati parintii de catre o capetenie nemiloasa (James Earl Jones) si de catre banda lui de criminali, Conan ajunge gladiator.

    Regia: John Milius
    42 3
    6.9
  • Pumping Iron (1977)

    Pompând Fier

    Un documentar despre viața celui care a obținut de 5 ori titlul de Mr. Universe. Documentarul „Pumping Iron” (Forme de oțel) îl are în prim-plan pe Arnold Schwarzenegger și urmărește desfășurarea celor mai importante competiții din culturism.

    Regia: George Butler, Bob Fiore
    9 0
    7.3