Filmele cu François Levantal

  • François Levantal

    François Levantal

    63 de ani
    Data nașterii: 14.10.1960
    Locul nașterii: Paris, France
  • Big Bug (2022)

    Regia: Jean-Pierre Jeunet
    18 3
    5.5
  • R.A.I.D. Special Unit (2017)

    O polițistă irezistibilă - Fugi, dacă poți!

    Povestea unei femei care visează să ajungă în RAID, trupele de elită ale poliţiei. Din păcate, este mult prea neîndemânatică iar familia nu o încurajează deloc în demersurile sale. Totuşi, Joanna este hotărâtă să le demonstreze tuturor că se înşală.

    Regia: Dany Boon
    72 7
    5.6
  • A Gang Story (2011)

    După ce a crescut într-o tabără de țigani săraci, Edmond Vidal zis Momon a dezvoltat un puternic sentiment pentru familie, respectarea promisiunilor. A rămas prieten cu Serge, alături de care a descoperit viața de prizonier pentru că au furat cireșe.

    Regia: Olivier Marchal
    13 0
    6.9
  • Prey (2010)

    Regia: Antoine Blossier
    0 0
    5.2
  • Dante 01 (2008)

    Un nou prizonier sosește la bordul unitatii Dante 01, închisoare cu înalt nivel de securitate și facilitate de cercetări psihiatrice. Supraviețuitor al unei ciocniri cu o forță extraterestră, Saint Georges are de controlat o extraordinara forță.

    Regia: Marc Caro
    4 0
    4.8
  • Camping (2006)

    Camping cu bucluc

    Regia: Fabien Onteniente
    0 0
    5.1
  • Nos amis les flics (2004)

    Prietenii noștri, polițiștii

    Cabriane, Sudul Frantei. O banda de gangsteri ajunge in mainile mafiei dupa ce intarzie sa-si plateasca datoriile. Insa seful sindicatului crimei, aflat intr-o criza de bunavointa, le mai da tinerilor o sansa, o data cu o noua sarcina: jefuirea...

    Regia: Bob Swaim
    1 0
    5.1
  • The Red Siren (2002)

    Sirena roșie

    Adaptare a romanului cu acelasi nume al lui Maurice G. Dantec, Sirena rosie este povestea intalnirii dintre o fata de 12 ani si un ucigas profesionist cu probleme de constiinta, care strabat impreuna Europa in cautarea tatalui fetei, timp in care...

    Regia: Olivier Megaton
    1 0
    5.2
  • Gangsters (2002)

    Gangsteri

    Intr-un comisariat de politie din Paris, doi suspecti, Franck Chaievski si iubita acestuia, o prostituata, sunt supusi unui dur interogatoriu, fiind acuzati ca au organizat si participat la un jaf sangeros, care a dus la moartea a sapte oameni. Nu...

    Regia: Olivier Marchal
    1 0
    6.4
  • Belphegor: Phantom of the Louvre (2001)

    Belphegor, Fantoma de la Luvru

    În zorii celui de-al treilea mileniu, o mumie înzestrată cu puteri malefice dă naștere unei fantome numită Belphegor, care bântuie noaptea muzeul Luvru. Ascunzându-se în piramida lui Pei, fantoma terorizează întreg muzeul.

    Regia: Jean-Paul Salomé
    3 0
    4.5
  • The Crimson Rivers (2000)

    Râuri de Purpură

    Două investigații criminalistice în aceeași zi, la o distanță de 300 km, doi polițiști primesc două cazuri foarte particulare. Pierre Niémans (Jean RENO) este un bărbat cu experiență, care are un instinct infailibil în probleme de criminalistică.

    Regia: Mathieu Kassovitz
    39 0
    6.9
  • The Octopus (1998)

    Regia: Guillaume Nicloux
    1 0
    6.4
  • Assassin(s) (1997)

    Asasin(i)

    Max (Mathieu Kassovitz) este un tanar fara prea multe perspective. Are insa o mare surpriza atunci cand intra sa fure din casa unui batran si este prins. Partea interesanta este ca batranul nu il acuza, ci il recruteaza pentru a deveni succesorul...

    Regia: Mathieu Kassovitz
    0 0
    6.4
  • Dobermann (1997)

    Filmul ne poartă în violenta lume a drogurilor și criminalității, unde legea e făcută de bărbați duri care au lângă ei frumuseți răpitoare. Dobermann (Vincent Cassel) e liderul unei mari bande criminale. Iubita lui e Nat La Gitane (Monica Belucci).

    Regia: Jan Kounen
    6 1
    6.5