Filmele cu Frank C. Turner

  • Frank C. Turner

    Frank C. Turner

    72 de ani
    Data nașterii: 02.06.1951
    Locul nașterii: Wainwright, Alberta, Canada
  • Sonic the Hedgehog (2020)

    Sonic Ariciul

    Legendarul arici, Sonic, și noul său prieten, Tom Wachowski (James Marsden), își unesc forțele pentru a-l opri pe diabolicul dr. Robotnik (Jim Carrey), care vrea să îl captureze pe Sonic și să-i folosească superputerile pentru a domina lumea.

    Regia: Jeff Fowler
    193 10
    6.5
  • Crash Site (2011)

    Regia: Jason Bourque
    0 0
    3.5
  • Missing in America (2005)

    În adâncul pădurii

    Un chinuit veteran al razboiului din Vietnam ce traieste in exil, in padurile Pacificului de Nord, este pus in fata unei situatii delicate dupa ce este vizitat de un fost membru de pluton si fiica lui amer-asiatica.

    Regia: Gabrielle Savage Dockterman
    2 0
    6.5
  • Alone in the Dark (2005)

    Misterele întunericului

    Acesta este cel mai dificil caz din cariera de detectiv a lui Edward Carnby. Carnby investigheaza moartea misterioasa a unui prieten, iar probele il duc pe o insula ciudata unde descopera ca niste demoni malefici dintr-o cultura straveche...

    Regia: Uwe Boll
    12 0
    2.4
  • Try Seventeen (2002)

    Încearcă 17 ani!

    La 17 ani, Jones Dillon renunta la colegiu dupa numai o zi de la inceperea lui si se muta intr-o cladire veche unde se implica rapid in viata vecinilor sai trazniti. Printre acestia se numara si o fotografa temperamentala si o domnisoara ce...

    Regia: Jeffrey Porter
    2 1
    6.0
  • Cats & Dogs (2001)

    Câini și pisici

    Necunoscutã oamenilor, lupta pentru dominatia mondialã dintre câini si pisici a fost stãpânitã de un armistitiu fragil. Însã acea perioadã de pace este pe cale de a se încheia. Un motan persan însetat de putere, ’Mr. Tinkles’, a luat-o razna.

    Regia: Lawrence Guterman
    16 0
    5.1
  • Navigating the Heart (2000)

    Suflete pereche

    Regia: David Burton Morris
    1 0
    6.5
  • Beautiful Joe (2000)

    Joe cel frumos

    Hush (Sharon Stone), o superbă fată rea devenită escroacă, intră în belele cu mafia şi ajunge să apeleze la ajutorul lui Joe (Billy Connolly), un florar cumsecade.

    Regia: Stephen Metcalfe
    2 0
    5.6
  • Knight Moves (1992)

    Șah mat

    Un thriller captivant în care Christopher Lambert interpretează rolul lui Paul Sanderson, un maestru al şahului acuzat de crimă, în timpul unui turneu desfăşurat într-un orăşel american. Victima este o superbă blondă cu care Sanderson a avut o...

    Regia: Carl Schenkel
    12 1
    6.1
  • The Fly II (1989)

    Musca II

    Seth Brundle, acum total transformat intr-un mutant grotesc, este ucis de iubita sa, Veronica Quaife. Insa cosmarul nu s-a sfarsit... Ea este insarcinata si nu stie daca fiinta din pantecele sale este copilul lui Seth sau al infioratorului mutant.

    Regia: Chris Walas
    12 1
    5.1