Filmele și serialele cu Fred Gwynne

  • Fred Gwynne

    Fred Gwynne

    Data nașterii: 10.07.1926
    Decedat: 02.07.1993 (66 de ani)
  • My Cousin Vinny (1992)

    Vărul meu Vinny

    Doi tineri aflati in vacanta sunt arestati si acuzati de crima. Disperati, aflati departe de casa, cei doi incearca sa gaseasca o solutie. Pentru a iesi din incurcatura, unul dintre ei apeleaza la un var – Vinny, despre care stie ca este avocat.

    Regia: Jonathan Lynn
    Oscar-uri:
    36 1
    7.6
  • Pet Sematary (1989)

    Cimitirul animalelor

    O familie se mută într-o comunitate liniștită din Maine. După ce pisica familiei este omorâtă de un camion, copilașul lor de numai doi ani pățește același lucru. Un vechi cimitir indian îi va aduce, însă, la viață. Dar cu ce preț?

    Regia: Mary Lambert
    21 5
    6.5
  • Ironweed (1988)

    Iarba raului

    In iarna anului 1938, intr-o America ce se resimte inca dupa criza economica, Francis Phelan (Jack Nicholson), fost jucator de baseball, cutreiera aiurea strazile orasului Albany, cautandu-si ici-colo cate o slujba, ca sa aiba bani de bautura.

    Regia: Héctor Babenco
    12 1
    6.7
  • The Secret of My Success (1987)

    Secretul succesului meu

    Una dintre cele mai de succes comedii ale anilor ’80. Brantley Forester este un pusti de la tara, mai exact dintr-o obscura localitate din Kansas, care vrea sa dea lovitura in New York.

    Regia: Herbert Ross
    7 0
    6.5
  • Fatal Attraction (1987)

    Atracție fatală

    In absenta sotiei de acasa, un barbat are o aventura extraconjugala. Femeia vrea sa il pastreze in viata sa si incearca sa il distruga cand vede ca partenerul noptii fierbinti are remuscari si vrea sa isi reia viata linistita alaturi de sotia sa.

    Regia: Adrian Lyne
    28 3
    6.9
  • The Boy Who Could Fly (1986)

    Băiatul care poate zbura

    Regia: Nick Castle
    0 0
    6.5
  • Regia: Alan Shapiro
    1 0
    6.2
  • Kane & Abel (1985)

    Frații

    Kane si Abel, doua persoane nascute in aceeasi zi, in tari diferite. Doua persoane cu destine distincte, dar care, atunci cand se vor intalni, vor reitera unul dintre cele mai vechi conflicte care au existat vreodata, cel legat de lupta pentru...

    2 0
    7.8
  • Cotton Club, un local mai mult decat celebru al New York-ului anilor 1930, in care mafia si gangsterii faceau legea, reprezenta un etalon al muzicii bune, al jazz-ului, in mod special, si a tot ceea ce putea sa insemne divertisment de calitate.

    Regia: Francis Ford Coppola
    21 1
    6.5
  • Luna (1979)

    Luna

    Un film pe cat de desavarsit, pe atat de controversat. Poate pentru ca exploreaza viata tulburata a unui adolescent dependent de droguri, poate pentru ca solutia recuperarii lui, propusa de mama instrainata, e incestuoasa.

    Regia: Bernardo Bertolucci
    4 3
    6.4