Filmele și serialele cu French Stewart

 • French Stewart

  French Stewart

  60 de ani
  Data nașterii: 20.02.1964
  Locul nașterii: Albuquerque, New Mexico, USA
 • Mom (2013)

  Mama

  Christy e o mamă singură a cărei recentă abstinență de la alcool i-a dat abilitatea de a vedea viața mai clar... și nu-i place ce vede. Ea încearcă să descâlcească ani de decizii proaste pentru a construi o viață mai bună pentru ea și copiii ei.

  Scenariul: Chuck Lorre, Eddie Gorodetsky, Gemma Baker
  48 1
  7.4
 • Pelicula este o parodie a celor mai noi filme de groază de la Hollywood. O tânară familie se mută într-o casă care se dovedește a fi bântuită. Cu ajutorul amuzanților ”Frați fantomă” familia încearcă să elucideze misterul casei bântuite.

  Regia: Craig Moss
  2 0
  2.6
 • Beverly Hills Chihuahua 2 (2011)

  Chihuahua de Beverly Hills 2

  Chloe şi Papi se întorc la Beverly Hills unde se căsătoresc şi devin mândrii părinţi a 5 căţeluşi năzdrăvani, în timp ce Sam Cortez se luptă pentru a nu fi evacuat împreună cu familia sa din propria lor casă

  Regia: Alex Zamm
  2 0
  4.2
 • Opposite Day (2009)

  Ai grijă ce-ți dorești!

  O comedie in care copii sunt pusi la conducere in locul parintilor. Sammy, de 8 ani, cu sora lui, Carla, merg in vacanta cu bunicii lor. In prima seara de vacanta Sammy isi pun doerinta „Imi doresc copii sa fie la conducere". Dorința se împlinește.

  Regia: R. Michael Givens
  0 0
  3.8
 • Malone (2009)

  Detectivul Malone

  Un neo-noir în dulcele stil al filmelor anilor '40 în care un detectiv cu "investighează" ceva la solicitarea unei dame. Făcut în 2009 cu sprijinul tehnologiei actuale, Give 'em Hell nu este un remake propriu-zis ci un tribut adus poveștilor noir.

  Regia: Russell Mulcahy
  6 0
  5.8
 • Dog Gone (2008)

  Câinele cu diamante

  Avandu-i in distributie pe French Stewart (3rd Rock From the Sun, Home Alone IV), Kevin Farley (Waterboy), Kelly Perine (One On One), Luke Benward (How To Eat Fried Worms) si Brittany Curran (Suite Life of Zack & Cody), Diamond Dog Caper este...

  Regia: Mark Stouffer
  0 0
  4.8
 • Pandemic (2007)

  Pandemia

  In Los Angeles izbucneste o epidemie de gripa aviara; un doctor din oras porneste intr-o cursa contra cronometru pentru gasirea unui antidot.

  1 1
  5.3
 • The Flock (2007)

  Turma

  Un angajat al serviciului social trebuie sa dea de urma unei fete rapite. Obligat sa cedeze locul unei colege mai tinere, barbatul isi antreneaza inlocuitoarea, care il ajuta in investigatia sa. Se pare ca rapirea are legatura cu un condamnat.

  Regia: Andrew Lau Wai-Keung
  16 2
  5.7
 • Wedding Daze (2004)

  Febra măritișului

  Jack și soția sa și-au regăsit liniștea. Totul merge bine până când cele trei fiice revin acasă. Teri e rănită după ce a pierdut o slujbă și un prieten; Nora a renunțat la Roma pentru patul copilăriei, iar Dahlia, e o boemă expatriată de primărie.

  Regia: Georg Stanford Brown
  0 0
  5.7
 • Regia: Alex Zamm
  9 0
  3.5
 • Clockstoppers (2002)

  Mașina timpului

  Un tanar activeaza accidental un aparat care ii da posibilitatea sa faca timpul sa stea pe loc...

  Regia: Jonathan Frakes
  10 1
  5.2
 • Home Alone 4 (2002)

  Singur acasă 4

  Mike Weinberg, copia fidela a lui Macaulay Culkin, ii paseste acestuia pe urme in rolul lui Kevin McAllister, nazdravanul pusti plin de resurse, in acest sequel facut pentru televiziune al imens de popularei trilogii “Home Alone”.

  26 3
  2.5
 • Love Stinks (1999)

  Iubirea nu-i bună de nimic

  Ce faci cand iti dai seama ca noua ta prietena nu e iubirea vietii tale, dar aceasta este de alta parere? Prezent la nunta celor mai buni prieteni ai lui, Larry si Holly, Seth Winnick, scenarist de profesie, cunoaste o femeie de o frumusete...

  Regia: Jeff Franklin
  0 0
  5.7
 • McHale's Navy (1997)

  Un echipaj trăsnit

  Cel mai tacanit echipaj din Marina Statelor Unite revine in aceasta comedie spumoasa cu Tom Arnold in rol principal. Acesta este locotenent comandorul in rezerva Quinton McHale care isi traieste linistit batranetile la bordul unui vechi cuirasat...

  Regia: Bryan Spicer
  6 1
  4.5