Filmele cu G. D. Spradlin

  • G. D. Spradlin

    G. D. Spradlin

    Data nașterii: 31.08.1920
    Decedat: 24.07.2011 (90 de ani)
  • Canadian Bacon (1995)

    Războiul lui Boomer

    Preşedintele Statelor Unite vrea să îşi crească popularitatea, aşa că este o ţintă uşoară pentru cei din jurul său, care vor să îl convingă să înceapă un război împotriva Canadei. Însă ca de obicei socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg.

    Regia: Michael Moore
    11 0
    5.9
  • Nick of Time (1995)

    Crimă contra-cronometru

    Gene, contabil, ajunge în Gara Centralã din L.A. împreunã cu fiica sa de 6 ani pentru a se trezi în cel mai groaznic cosmar. Doi strãini îl despart de fiica lui, paarte dintr-un plan elaborat de a o prinde pe reprezentanta oficialã a guvernului.

    Regia: John Badham
    26 4
    6.3
  • Ed Wood (1994)

    O poveste adevărată despre legendarul regizor al unor filme oribile și despre grupul lui ciudat de prieteni. Johnny Depp îl interpretează pe excentricul regizor Ed Wood.

    Regia: Tim Burton
    Oscar-uri:
    16 1
    7.8
  • The War of the Roses (1989)

    Războiul familiei Rose

    Barbara si Oliver Rose (Kathleen Turner si Michael Douglas) par a avea o casnicie perfecta. Ei s-au intalnit in urma cu 17 ani, la o licitatie si... a fost dragoste la prima privire.

    Regia: Danny DeVito
    18 2
    6.8
  • The Lords of Discipline (1983)

    Cavalerii disciplinei

    Este anul 1960 si Will trebuie sa-si incheie ultimul an din Academia Militara in America de Sud. Pentru prima data in istoria Academiei aici a fost acceptat si un student de culoare, Pearce, iar Will este numit supraveghetorul acestuia.

    Regia: Franc Roddam
    1 0
    6.6
  • The Formula (1980)

    Formula

    Regia: John G. Avildsen
    3 0
    5.6
  • Apocalypse Now (1979)

    Apocalipsa acum

    Willard primește ordinul de a lichida un comandant, colonelul Kurtz, care a trecut de partea dușmanului. Călătoria lui Willard trece drept o poveste plină de aventuri, dar este și o alegorie a demenței războiului și a descoperirii de sine.

    Regia: Francis Ford Coppola
    Oscar-uri:
    101 3
    8.4
  • The Godfather Part II (1974)

    Nașul II

    In una dintre cele mai bune continuări de film din toate timpurile, Francis Ford Coppola duce mai departe povestea de proporții epice a trilogiei Godfather cu această saga despre două generații din familia Corleone aflate la putere.

    Regia: Francis Ford Coppola
    Oscar-uri: x 6
    121 4
    9.0
  • The Hunting Party (1971)

    Partida de vanatoare

    Bogatul şi insensibilul fermier Brandt Ruger o tratează pe frumoasa lui soţie, Melissa ca pe un obiect personal. Dar într-o zi Melissa este răpită de celebrul delincvent Frank Calder pentru un motiv rizibil - să-l înveţe să citească.

    Regia: Don Medford
    24 2
    6.2
  • Monte Walsh (1970)

    Regia: William A. Fraker
    11 0
    7.0
  • Un cuplu de tineri se află în centrul atenției camerelor de filmat ale maestreului. Ea (Daria Halprin) este o secretară oarecare ale cărei sarcini se pot extinde către budoarul șefului ei: Taylor. El (Mark Frechette) este un student oarecare ce ar...

    Regia: Michelangelo Antonioni
    14 0
    6.9
  • Will Penny (1967)

    Will Penny, cowboy, este un barbat in varsta, sarac si singur. Viata lui se schimba cand o intalneste pe Catherine Allen si pe fiul acesteia care îi ocupasera cabana din munti, in pragul iernii.

    Regia: Tom Gries
    8 0
    7.1