Filmele și serialele cu Gabriel Mann

  • Gabriel Mann

    Gabriel Mann

    51 de ani
    Data nașterii: 14.05.1972
    Locul nașterii: Middlebury, Vermont
  • Revenge (2011)

    Răzbunare

    Emily e nou-venită în Hamptons. E prietenoasă și sofisticată. Are, totuși, un trecut întunecat. Cu 17 ani în urmă, tatăl ei a fost acuzat de crimă de vecinii în care avea încredere și, pe baza acelui denunț, a fost condamnat la închisoare pe viață.

    Scenariul: Mike Kelley
    31 0
    7.8
  • Psych:9 (2010)

    Regia: Andrew Shortell
    1 0
    4.4
  • The Rainbow Tribe (2008)

    În tabăra copiilor

    Un bărbat de vârstă mijlocie se întoarce în tabăra de vară a tinereții lui, unde un grup de copii îl ajută să treacă peste criza vârstei de mijloc.

    Regia: Christopher R. Watson
    1 0
    6.0
  • The Ramen Girl (2008)

    O americancă la Tokio

    În mâncăruri ca şi în viaţă, uneori ingredientul lipsă este dragostea. Proaspăt desparţită de iubitul ei, o tanara americană inţepeneşte la Tokyo unde, dorind să găsească o nouă cale în viaţă, incepe să ia lecţii de gatit de la un maestru japonez.

    Regia: Robert Allan Ackerman
    7 3
    6.3
  • 80 Minutes (2008)

    80 de minute

    Alex datorează mulţi bani, dar creditorul său fără scrupule nu vrea să mai aştepte. Aşa că recurge la o metodă-şoc de recuperare: îl injectează pe Alex cu otravă, iar dacă acesta vrea să trăiască, trebuie să vină cu banii în optzeci de minute.

    Regia: Thomas Jahn
    3 2
    4.1
  • Love and Mary (2007)

    Dragostea și Mary

    Regia: Elizabeth Harrison
    1 0
    5.4
  • Dominion (2005)

    Împărăția: Prolog la Exorcistul

    Parintele Merrin a condamnat la moarte oameni in timpul razboiului si acest lucru l-a indepartat de preotie. Acum, supervizand escavarea unei biserici misterioase, el trebuie sa isi redescopere vocatia in lupta cu o fiinta vicleana, nemuritoare.

    Regia: Paul Schrader
    15 3
    5.1
  • The Bourne Supremacy (2004)

    Supremația lui Bourne

    Cand lui Jason Bourne ii este inscenata asasinarea unor agenti CIA, el este nevoit sa-si reia slujba de dinainte - cea de asasin platit - pentru a-si dovedi nevinovatia si a ramane in viata.

    Regia: Paul Greengrass
    108 3
    7.7
  • The Life of David Gale (2003)

    Viața lui David Gale

    Printr-o ciudată răsturnare de situație, David Gale, un tată devotat, profesor foarte apreciat și un înverșunat oponent al pedepsei cu moartea se găsește el însuși în celula morții, acuzat de violarea și asasinarea colegei sale Constance Harraway.

    Regia: Alan Parker
    24 0
    7.5
  • Abandon (2002)

    O studenta incepe sa aiba viziuni ale fostului iubit, care a disparut in mod misterios in primul său an la colegiu. Mai mult, s-ar parea ca ea este implicata si in disparitia altei persoane...

    Regia: Stephen Gaghan
    3 0
    4.8
  • The Bourne Identity (2002)

    Identitatea lui Bourne

    Bourne se trezeste amnezic, nemaiamintindu-si nimic despre viata sa. Imediat, incepe sa fie urmarit de diverse persoane care il vor "lichidat". Incepe o cursa nebuna pentru supravietuire si gasirea propriei identitati.

    Regia: Doug Liman
    100 2
    7.8
  • Josie and the Pussycats (2001)

    Josie și Pisicile

    Cele trei prietene care formeaza trupa Josie and the Pussycats sunt interesate de muzica lor, de repetiile din garaj si de ideile in care cred cu sinceritate. Cand sunt insa descoperite de un manager, descopera ca ceva e putred in industria muzicala.

    Regia: Harry Elfont, Deborah Kaplan
    8 0
    5.6
  • Buffalo Soldiers (2001)

    Bișnițari în uniformă

    Un soldat detașat în cadrul bazei militare din Berlin, însărcinat cu aprovizionarea bazei, ajunge, chiar înainte de căderea zidului în 1989, să construiască  o adevărată piață neagră, pe care o aproviziona din plin cu droguri și cu arme. 

    Regia: Gregor Jordan
    10 2
    6.7
  • Cherry Falls (2000)

    Secretele din Cherry Falls

    Cherry Falls e un orasel cu cateva secrete bine ascunse, care incep sa iasa la iveala, atunci cand un criminal in serie incepe sa ucida adolescente. Criminalul isi alege insa victimele dupa niste criterii ciudate... Ele trebuie sa fie neaparat...

    Regia: Geoffrey Wright
    5 0
    5.2
  • High Art (1998)

    O tânără stagiară de la o mică companie de reviste se implică într-o relație cu o fotografă lesbiană dependentă de droguri, ambele căutând să se exploateze reciproc pentru carierele lor, în timp ce încet se îndrăgostesc una de cealaltă.

    Regia: Lisa Cholodenko
    1 1
    6.6