Filmele și serialele cu Gaby Hoffmann

  • Gaby Hoffmann

    Gaby Hoffmann

    42 de ani
    Data nașterii: 08.01.1982
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty (2022)

    Momentul victoriei: Ascensiunea dinastiei Lakers

    Scenariul: Max Borenstein, Jim Hecht
    10 0
    8.3
  • C'mon C'mon (2021)

    Hai, hai!

    Joaquin Phoenix are rolul principal într-o poveste delicată și emoționantă regizată și scrisă de Mike Mills, despre un jurnalist solitar de radio care formează o relație fragilă cu nepotul lui, un copil precoce, la apariția unei crize în familie.

    Regia: Mike Mills
    8 1
    7.4
  • Transparent (2014)

    Scenariul: Joey Soloway
    0 0
    7.8
  • Wild (2014)

    Sălbăticia

    Dupa ani de comportament nesabuit si bantuita de amintirea mamei sale, Cheryl ia decizia de a porni intr-o calatorie primejdioasa de-a lungul traseului Pacific Crest. Fara experienta, ea isi propune sa parcurga o mie de mile pe cont propriu

    Regia: Jean-Marc Vallée
    10 0
    7.1
  • Obvious Child (2014)

    Copilul evident

    O sarcină neplanificată o forțează pe o tanara comediana să se confrunte pentru prima dată cu realitatea vietii de femeie independenta.

    Regia: Gillian Robespierre
    2 2
    6.7
  • Veronica Mars (2014)

    În acest film, bazat pe popularul serial "Veronica Mars", la câțiva ani după ce și-a lăsat în urmă trecutul de detectiv particular, Veronica Mars trebuie să se întoarcă în orașul ei natal ca să-și ajute fostul iubit.

    Regia: Rob Thomas
    13 2
    6.7
  • Goodbye World (2013)

    Când un atac terorist provoacă haos general în orașe, un grup de prieteni se refugiază la o cabană în mediul rural. Dar provocarea de a trăi într-o lume post-apocaliptică își pune în curând amprenta asupra relațiilor din cadrul grupului.

    Regia: Denis Hennelly
    3 0
    5.4
  • 13 (2010)

    13: Ruleta Rusă

    Remake al filmului britanic „13 Tzameti” produs în 2005, „13” este povestea unui tânăr naiv ce își asumă identitatea unui bărbat mort și se găsește implicat într-o lume subterană a puterii, violenței și a jocurilor de noroc .

    Regia: Géla Babluani
    14 5
    6.0
  • Black & White (1999)

    Albi și negri

    Regia: James Toback
    0 0
    5.0
  • Volcano (1997)

    Vulcanul

    Orasul Ingerilor, Los Angeles, este o metropola cu o stralucire fara egal, dar si un oras care se confrunta cu poluarea si delincventa. Nesigur, terenul pe care este construit, ascunde sursele unor dezastre ce se pot declansa oricand cu usurinta.

    Regia: Mick Jackson
    17 1
    5.5
  • The Man Without a Face (1993)

    Omul fără chip

    Mel Gibson în rolul lui McLeod, un fost profesor care, dupa ce a ramas puternic desfigurat in urma unui accident de masina, a decis sa locuiasca singur pe o insula. El se trezeste la usa cu un adolescent, care are nevoie disperata de un profesor.

    Regia: Mel Gibson
    5 0
    6.7
  • Field of Dreams (1989)

    Câmpul de vise

    Ray, un fermier cu vise multe se hotaraste sa transforme un vis in realitate. Pasionat de baseball, el construieste langa casa un teren. Filmul este despre vise, despre curajul de a le pune in practica.

    Regia: Phil Alden Robinson
    16 1
    7.5
  • Uncle Buck (1989)

    Unchiul Buck

    Spre deosebire de Bob, fratele sau Buck se situeaza la pol opus: dezordonat, fara serviciu, burlac, innebunit dupa cursele de cai. Iata insa ca, intr-o noapte, Buck este solicitat sa faca pe dadaca nepotilor sai cateva zile.

    Regia: John Hughes
    17 1
    7.1