Filmele și serialele cu Gad Elmaleh

  • Gad Elmaleh

    Gad Elmaleh

    53 de ani
    Data nașterii: 19.04.1971
    Locul nașterii: Casablanca, Morocco
  • Dornic să reia relația cu fiul său, comediantul francez Gad Elmaleh se mută la L.A., dar descoperă că faima și beneficiile vieții de star nu l-au urmat pe noul continent.

    Scenariul: Gad Elmaleh, Jarrad Paul, Andrew Mogel
    5 1
    6.8
  • Gad Elmaleh: American Dream (2018)

    Gad Elmaleh: Visul american

    Regia: Michael Simon
    0 0
    7.2
  • Regia: Mario Rouleau
    0 0
    6.9
  • Mood Indigo (2013)

    Spuma zilelor

    Într-o lume fantastică în care poți călători cu ajutorul unui nor roz, Colin, un tânăr înstărit, inventator al pianului ce face cocteiluri, vrea să se îndrăgostească. Cu ajutorul bucătarului său Nicolas și al celui mai bun amic Chick, o întâlnește...

    Regia: Michel Gondry
    5 1
    6.5
  • Capital (2012)

    Puterea banilor

    Atunci când directorul unei bănci franceze se prăbușește la pământ ȋn timpul unei partide de golf, tânărul și extrem de vicleanul său adjunct îl înlocuiește. Urmează o furtună de ambiție nemăsurată, luptă pentru putere, lăcomie și înșelăciune.

    Regia: Costa-Gavras
    2 0
    6.5
  • The Dream Team (2012)

    Stăpânii

    Un fost fotbalist își cheamă foștii colegi de echipă să-i ajute pe localnicii din orășelul său să câștige câteva meciuri, ca să strângă bani și salveze joburi.

    Regia: Olivier Dahan
    0 0
    5.4
  • Happiness Never Comes Alone (2012)

    O bucurie nu vine niciodată singură

    Sacha Keller nu e interesat decât de relațiile de o noapte cu tinere de 20 și un pic de ani. În plus, a dezvoltat o fobie față de copii. Asta până cănd o întânește pe Charlotte, o femeie divorțată, cu trei copii.

    Regia: James Huth
    3 0
    6.5
  • A Monster in Paris (2011)

    Un monstru în Paris

    Paris, 1910. Emile, regizor timid și Raoul, inventator promițător, ajung implicați în vânarea monstrului ce terorizează cetățenii. Li se alătură Lucille, frumoasă cântăreață de cabaret arțăgoasă, un om de știință excentric și maimuța lui irascibilă.

    Regia: Bibo Bergeron
    7 0
    6.7
  • The Adventures of Tintin (2011)

    Aventurile lui Tintin

    Filmul prezintă aventurile comicului personaj al benzilor desenate belgiene. TinTin va trece prin peripeții de neuitat alături de câinele său credincios, Snowy.

    Regia: Steven Spielberg
    33 1
    7.3
  • The Roundup (2010)

    Copiii Parisului

    1942. Joseph are 11 ani. În această dimineață de iunie, trebuie să meargă la școală cu o stea galbenă cusută pe piept. Între binevoință și dispreț, Jo și alți prieteni evrei ca el, și familiile lor, învață cum să trăiască într-un Paris ocupat.

    Regia: Roselyne Bosch
    14 0
    7.0
  • The Valet (2006)

    Dublura

    Surprins de paparazzi cu Elena, amanta sa, un stralucitor topmodel, multimilionarul Pierre Levasseur incearca sa evite un divort catastrofal scornind o mare minciuna. El ii justifica sotiei ca cea de-a treia persona care apare in fotografie este...

    Regia: Francis Veber
    8 0
    6.6
  • Priceless (2006)

    Neprețuit

    Jean, un timid chelner intr-un mare hotel, este confundat de catre Irene. Aventuriera interesata, aceasta crede ca Jean este un celebru miliardar, asa ca fuge cat o tin picioarele cand isi da seama de greseala. Dar Jean, indragostit, porneste in...

    Regia: Pierre Salvadori
    19 1
    7.0
  • Chouchou (2003)

    Chouchou, un tanar magrebian, soseste la Paris si gaseste gazduire la preotul Leon. Recomandat de acesta, Chouchou se angajeaza la cabinetul unei psihanaliste. Ea il ajuta sa-si descopere adevarata identitate.

    Regia: Merzak Allouache
    0 0
    4.7
  • On fait comme on a dit (2000)

    Rămâne cum am stabilit

    Patru amici pun la cale să jefuiască prima lor bancă împreună, dar nimic nu merge conform planului, iar nepriceperea lor nu face decât să înrăutățească situația.

    Regia: Philippe Bérenger
    0 0
    4.8
  • Train of Life (1998)

    Trenul vieții

    Într-o seară a anului 1941, Schlomo, nebunul satului, aduce consătenilor săi din shetl (sat evreiesc din Europa de Est) o știre cumplită: germanii ucid și deportează spre destinații necunoscute locuitorii evrei din shetl-urile vecine

    Regia: Radu Mihăileanu
    15 1
    7.6