Filmele cu Gal Gadot

  • Gal Gadot

    Gal Gadot

    38 de ani
    Data nașterii: 30.04.1985
    Locul nașterii: Rosh Ha'ayin, Israel
  • O agentă secretă de la o misterioasă agenție globală de menținere a păcii vrea să împiedice o hackeriță să fure cea mai prețioasă și mai periculoasă armă a agenției.

    Regia: Tom Harper
    116 6
    5.7
  • Red Notice (2021)

    Avizul roșu

    Un expert în profilare al FBI-ului devine vrând-nevrând partenerul celui mai mare hoț de opere de artă pentru a prinde o infractoare ce îi scapă mereu printre degete.

    Regia: Rawson Marshall Thurber
    149 9
    6.3
  • Zack Snyder's Justice League (2021)

    Liga Dreptății

    Motivat de sacrificiul suprem al lui Superman (Henry Cavill), Bruce Wayne cere ajutorul noii sale aliate, Diana Prince (Gal Gadot), și, împreună, adună o echipă care poate apăra lumea de o amenințare catastrofică.

    Regia: Zack Snyder
    265 32
    7.9
  • Wonder Woman 1984 (2020)

    Femeia Fantastică 1984

    Înaintăm cu repeziciune până în anii 1980, când următoarea aventură pentru marile ecrane o găsește pe Wonder Woman (Femeia Fantastică) în fața a doi inamici cu totul noi: Max Lord și The Cheetah.

    Regia: Patty Jenkins
    227 44
    5.4
  • Ralph Breaks the Internet (2018)

    Ralph rupe netu'

    Ralph Breaks Internet: Wreck-It Ralph 2 (2018) lasă în urmă sala de jocuri video a lui Litwak, aventurându-se în lumea expansivă și palpitantă a internetului, care poate sau nu supraviețui distrugerilor lui Ralph.

    Regia: Phil Johnston, Rich Moore
    108 6
    7.0
  • Justice League (2017)

    Liga Dreptății

    Superman, Batman, Femeia Fantastică, Aquaman şi alţii trebuie să uite de orgolii şi să colaboreze pentru că au de-a face cu unii dintre cei mai redutabili eroi negativi ieşiţi vreodată din benzile desenate.

    Regia: Zack Snyder
    506 48
    6.1
  • Wonder Woman (2017)

    Femeia Minune

    Din stirpea amazoanelor, neînfricata prințesă Diana din Themyscira a fost dăruită de zei cu nenumărate calități, devenind Wonder Woman. Extraordinare aventuri o așteaptă pe războinica celebră atât pentru curajul în luptă, cât și pentru bunătatea ei.

    Regia: Patty Jenkins
    658 62
    7.3
  • Keeping Up with the Joneses (2016)

    Spionii din vecini

    Karen și Jeff Gaffney, doi soți obișnuiți dintr-o suburbie, se trezesc în miezul unei povești internaționale de spionaj după ce află despre noii lor vecini fermecători, Natalie și Tim Jones, că sunt spioni guvernamentali.

    Regia: Greg Mottola
    40 1
    5.9
  • Criminal (2016)

    Filmul are în centru un personaj periculos și greu de controlat, un deținut (jucat de Costner), căruia i se implantează memoria și abilitățile unui fost agent CIA. într-o încercare disperată de a împiedica declanșarea unui plan mortal.

    Regia: Ariel Vromen
    78 0
    6.3
  • Triple 9 (2016)

    Triple 9: Codul străzii

    Triple 9 spune povestea unui grup de polițiști șantajați de mafia rusească să comită un jaf. Grupul pune la cale un "999", cod echivalent cu "polițist împușcat". Lucrurile se complică atunci când polițistul care ar fi trebuit sacrificat ia atitudine.

    Regia: John Hillcoat
    46 7
    6.3
  • Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

    Batman vs. Superman: Zorii dreptății

    Superman și Batman se întâlnesc pentru prima oară pe marele ecran! Cei doi supereroi vor porni de pe părți diferite ale baricadei, dar un villain redutabil le va dovedi că soarta omenirii este mai importantă decât propriile diferende.

    Regia: Zack Snyder
    162 4
    6.5
  • Fast & Furious 6 (2013)

    Furios și iute 6

    De când Dom și Brian au dat lovitura de la Rio, aducând în seiful echipei 100 de milioane de dolari, eroii noștri s-au preumblat pe tot globul. Dar, pentru că nu se pot întoarce acasă ca să trăiască liniștiți din acei bani, sunt acum nemulțumiți...

    Regia: Justin Lin
    118 3
    7.0
  • Fast Five (2011)

    Furios și iute în viteza a 5-a

    După ce Dom Toretto este eliberat de fostul polițist Brian O'Conner, eroii fug din țară și strâng o echipă de specialiști ai volanului pentru a înfrunta un magnat corupt din Rio de Janeiro.

    Regia: Justin Lin
    134 2
    7.3
  • Fast & Furious (2009)

    Furios și iute 4: Piese originale

    Brian ajută federalii să stopeze un mare importator de heroină cunoscut sub numele de Braga. Cu ajutorul unui informator numit James Park, Brian își câștigă un loc în echipa criminalilor, unde încearcă să-l găsească vinovat pe Braga.

    Regia: Justin Lin
    101 3
    6.5