Filmele cu Garry Shandling

  • Garry Shandling

    Garry Shandling

    Data nașterii: 29.11.1949
    Decedat: 24.03.2016 (66 de ani)
  • The Jungle Book (2016)

    Cartea Junglei

    Celebra colecție de povestiri a lui Kipling are parte de o nouă ecranizare în regia lui Favreau. Vom vedea cum micul Mowgli este crescut de lupoaica Raksha, devenind prieten la cataramă cu voiosul urs Baloo și precauta panteră neagră Bagheera.

    Regia: Jon Favreau
    Oscar-uri:
    85 2
    7.4
  • Iron Man 2 (2010)

    Omul de Fier 2

    Lumea întreagă știe că inventatorul miliardar Tony Stark este supereroul Iron Man. Guvernul, presa și chiar publicul fac presiuni asupra genialului inventator pentru ca acesta să-și doneze imbatabila armură oamenilor de știință ai armatei.

    Regia: Jon Favreau
    138 4
    6.9
  • Over the Hedge (2006)

    Peste tufiș

    Ratonul calator si maestru al inselatoriei, RJ (Bruce Willis) soseste intr-o padure de langa un oras din Midwest, incantat de minunatiile pe care traiul alaturi de oameni le poate aduce animalelor flamande.

    Regia: Karey Kirkpatrick, Tim Johnson
    27 1
    6.7
  • Trust the Man (2005)

    Ai încredere în bărbați!

    O comedie despre provocarile iubirii si ale casatoriei realizata in modernul New York, Trust the man, urmareste escapadele romantice a doua cupluri: o actrita de succes (Julianne Moore) si sotul ei casnic (David Duchovny) si fratele ei mai mic si...

    Regia: Bart Freundlich
    4 1
    5.7
  • Comedian (2002)

    Jerry Seinfeld - Comedia

    O privire asupra vietii de comic, vazuta prin ochii a doi reprezentanti foarte diferiti. Unul este foarte popularul Jerry Seinfeld, care a hotarat sa retraga toate materialele sale vechi si sa o ia de la inceput, dupa ce s-a terminat serialul de...

    Regia: Christian Charles
    0 0
    6.9
  • Town & Country (2001)

    Dragoste și belele

    La prima vedere, Ellie si Porter par cuplul perfect. Si daca n-ar fi prietenii Griffin si Mona nici nu s-ar mai povesti. Mona afla ca Griffin are o amanta si de aici porneste un sir de suspiciuni, tradari si incurcaturi care le dau viata peste cap.

    Regia: Peter Chelsom
    3 0
    4.5
  • What Planet Are You From? (2000)

    Un mascul extraterestru

    Pentru a salva planeta sa de barbati, un extraterestru e trimis pe Pamânt sa ii faca un copil unei pamântence. Odata ajuns pe Pamânt, Harold e inarmat cu lectii de curtoazie de pe planeta sa, dar singurul lucru pe care il atrage e dezastrul.

    Regia: Mike Nichols
    14 1
    5.6
  • Hurlyburly (1998)

    Nopți Hollywoodiene

    Filmul este realizat in Hollywood Hills si arata povestea lui Eddie, un regizor mai excentric (bautor, fumator, afemeiat) si pe partenerul si colegul sau de camera Mickey. Impreuna cu prietenii Artie si Phil, ei stau si discuta despre sensul vietii.

    Regia: Anthony Drazan
    1 0
    5.8
  • La câteva luni de la încheierea clasicului său serial TV de comedie, legendarul comic susține un turneu internațional de spectacole de stand-up jucate cu casa închisă.

    Regia: Marty Callner
    1 0
    7.8
  • Love Affair (1994)

    Poveste de dragoste

    Mike (Warren Beatty) si Terry (Annette Bening) sunt ei insisi surprisi de faptul ca s-au indragostit atat de puternic. Dar cum amandoi au deja parteneri, hotarasc sa-si faca ordine in viata si se intalneasca din nou dupa 3 luni...

    Regia: Glenn Gordon Caron
    6 0
    6.0