Filmele și serialele cu Garwin Sanford

  • Garwin Sanford

    Garwin Sanford

    69 de ani
    Data nașterii: 14.03.1955
    Locul nașterii: Truro, Nova Scotia, Canada
  • The Tall Man (2012)

    Regia: Pascal Laugier
    8 1
    5.9
  • Smoke Screen (2010)

    Paravanul de fum

    Reportera Britt Shelly se trezește alături de cadavrul detetivului Jay Burgess si devine suspectă in ochii poliției.

    Regia: Gary Yates
    0 0
    5.1
  • Regia: Jason Bourque
    3 1
    4.3
  • Home by Christmas (2006)

    Crăciunul împreună

    Julie are o familie fericita alaturi de sotul ei si de cei doi copii. Viata perfecta de care s-a bucurat timp de 21 de ani este data peste cap atunci cand sotul ei o paraseste pentru o femeie mult mai tanara.

    Regia: Gail Harvey
    4 0
    6.3
  • Connors' War (2006)

    Războiul lui Connors

    Anthony "Treach" Criss din grupul hip-hop Naughty by Nature si Nia Peeples pornesc într-o cursã cu mizã ridicatã, luptând contra cronometru pentru a opri un bãrbat cu probleme, decis sã producã pagube catastrofale.

    Regia: Nick Castle
    3 0
    4.7
  • Merlin's Apprentice (2006)

    Ucenicul lui Merlin

    Dupa ce a instaurat armonia in Camelot, celebrul vrajitor Merlin (Sam Neil) cade intr-un somn profund. Cand se trezeste insa constata ca Regele Arthur a murit, iar fara protecttia Sfantului Graal, furat, Camelotul devine un regat vulnerabil.

    1 0
    5.3
  • Supervolcano (2005)

    Supervulcanul

    Episodul 1 Acest episode se concentreazã pe dilema cu care se confruntã echipa stiintificã de la Yellowstone, condusã de profesorul Rick Lieberman, a cãrei misiune este monitorizarea supervulcanului. Atunci când un puternic cutremur loveste...

    Regia: Tony Mitchell
    1 0
    6.6
  • D.C. Sniper: 23 Days of Fear (2003)

    Zile de teroare

    Film inspirat dintr-un fapt real. Washington, octombrie 2002. Populatia este paralizata de amenintarile si faptele unui om cu mintile ratacite. Timp de 23 de zile, teama ca FBI-ul nu va reusi sa rezolve cazul creaza panica si haos in oras!

    Regia: Tom McLoughlin
    4 1
    6.0
  • The Barber (2002)

    Barbierul

    Cum intunericul de 24 de ore coboara din ce in ce mai mult asupra micului oras din Revelstoke, Alaska, frizerul local Dexter Miles stie foarte bine semnele iernii care se apropie. Dar in timp ce ii tundea parul serifului Corgan el afla cu...

    Regia: Michael Bafaro
    0 0
    5.7
  • Casey este foarte singura si nefericita, pentru ca i-a murit mama. Ea spera sa o poata readuce la viata, prin declansarea fortelor supranaturale. In acest scop fura o carte de magie, dar... dezastru! A doua zi, dimineata, langa ea incepe sa se...

    1 0
  • Get Carter (2000)

    Recuperatorul

    Jack, un agent de pariuri de succes, al cărui frate a murit, într-un accident de masină… Jack încearcă să afle adevărul. Politia din L.A. crede că e o răfuială între bande rivale. Lumea în care pătrunde Jack e a jocurilor si pornografiei.

    Regia: Stephen T. Kay
    27 3
    5.1
  • Firestorm (1998)

    Furtuna de foc

    STINGE FOCUL CU FOC. Jesse Graves (Howie Long), pompier specializat in stingerea incendiilor in paduri, conduce o echipa de elita care se parasuteaza in locurile devenite inaccesibile din cauza flacarilor.

    Regia: Dean Semler
    2 0
    4.8