Filmele cu Gavan O'Herlihy

  • Gavan O'Herlihy

    Gavan O'Herlihy

    Data nașterii: 29.04.1954
    Decedat: 14.10.2021 (67 de ani)
  • The Descent: Part 2 (2009)

    Coborâre întunecată 2

    In minele vechi de mai bine de 100 ani din America supravietuiesc asa zisii "canibali ai intunericului". Dintr-un grup de fete, doar una scapa cu viata, si acum vrea sa le arate si investigatorilor ce se petrece acolo jos, in adancul muntelui.

    Regia: Jon Harris
    21 0
    5.7
  • Butterfly Man (2002)

    Omul fluture

    Dupa ce se desparte de prietena lui in vacanta in Tailanda, Adam, un tanar englez se indragosteste pe o insula paradisiaca de Em, o fata frumoasa tailandeza. Lumea lui se prabuseste in momentul in care o minte in legatura cu cealalta fata,...

    Regia: Kaprice Kea
    0 0
    4.9
  • Prince Valiant (1997)

    Prințul Valiant

    Prințesa Ilene este în vizită la Camelot, unde Valiant se îndrăgostește de ea. Când trebuie să revină acasă și să se mărite cu Arn, Valiant o însoțește pentru a o apăra de pericole, inclusiv de logodnicul ei, cu care Valiant se va duela.

    Regia: Anthony Hickox
    3 0
    5.0
  • Hidden Assassin (1995)

    Conspirație la Praga

    Mickey Dane este trimis in orasul sau natal, Praga, sa investigheze asasinarea unui ambasador Al Natiunilor Unite cubanez. Primul suspect este o ucigasa profesionista, proprietara a unui restaurant praghez.

    Regia: Ted Kotcheff
    6 1
    5.1
  • The Last Outlaw (1993)

    Ultimul bandit

    Pentru unii, Războiul Civil nu s-a încheiat niciodată. Graff (Mickey Rourke) este un astfel de om. Împreună cu banda sa de foști soldați ai Confederației, el bate țara în lung și-n lat jefuind băncile yankeilor.

    Regia: Geoff Murphy
    12 1
    6.1
  • Sharpe's Eagle (1993)

    Comandantul Sharpe: Vulturul Franței

    11 0
  • Conagher (1991)

    Evie Teale (Katharine Ross) se chinuie din greu sa supravietuiasca impreuna cu cei doi copii ai sai. In momentul in care il intalneste pe cowboy-ul Conn Conagher, viata lui Evie se schimba radical.

    Regia: Reynaldo Villalobos
    16 0
    7.2
  • Willow (1988)

    În cea mai întunecoasă temniță din castelul reginei Bavmorda (Jean Marsh), o prizonieră dă naștere unui copil. Potrivit unei profeții, copilul acesta urma să fie cel care va pune capăt tiraniei reginei și singurul care va putea salva regatul de la...

    Regia: Ron Howard
    29 5
    7.2
  • The Dirty Dozen: Next Mission (1985)

    Cei 12 mizerabili: misiunea următoare

    Regia: Andrew V. McLaglen
    9 0
    5.0
  • Death Wish 3 (1985)

    Paul Kersey se întoarce în New York și este recrutat de un detectiv pentru a lupta împotriva unei bande care terorizează cartierul.

    Regia: Michael Winner
    34 0
    5.8
  • Superman III (1983)

    Desi s-a infruntat cu trei ticalosi super puternici de pe planeta sa, Superman a salvat omenirea. Dar oare poate super puterea sa-i faca fata unui circuit diabolic al unui computer criminal?! Adica Gus Gorman (Richard Pryor), o inteligenta...

    Regia: Richard Lester
    38 3
    5.0