Filmele cu Gene Hackman

  • Gene Hackman

    Gene Hackman

    94 de ani
    Data nașterii: 30.01.1930
    Locul nașterii: San Bernardino, California, USA
    Oscaruri:
  • Regia: Greg MacGillivray
    0 0
    5.5
  • Welcome to Mooseport (2004)

    Bun venit în Mooseport

    Un instalator este aruncat în lumina reflectoarelor când decide să candideze împotriva fostului președinte al SUA, căruia nu-i vine a crede că îl are ca adversar pe omul care îi repară toaletele. Un lucru e cert: orașul nu e prea mic pentru amândoi!

    Regia: Donald Petrie
    3 1
    5.3
  • Runaway Jury (2003)

    Juriul fugar

    In Biloxi, Mississippi, un proces cu o miza de sute de milioane de dolari, in care sint implicate marile companii producatoare de arme demareaza fara nimic spectaculos. Dar misterele nu intirzie sa se acumuleze si-i denatureaza enigmatic cursul...

    Regia: Gary Fleder
    23 0
    7.1
  • Heist (2001)

    Jaf armat

    Joe Moore (Gene Hackman) are o nevastă frumoasă, bani care curg în fluviu spre el, și o slujbă care îi place la nebunie. Este hoț. Slujba lui se duce de râpă atunci când se lasă filmat de o cameră de supraveghere.

    Regia: David Mamet
    33 0
    6.5
  • The Royal Tenenbaums (2001)

    Familia regală Tenenbaum

    O distributie de zile mari intr-o comedie despre o familie de genii. Ei se reunesc atunci cand un membru al familiei anunta ca are o boala incurabila.

    Regia: Wes Anderson
    21 2
    7.6
  • The Mexican (2001)

    Mexicanul

    Un bărbat încearcă să transporte o armă veche, numită "mexicanul", considerată a purta un blestem, înapoi peste graniță, în timp ce prietena lui îi cere să renunțe la viata de nelegiuit.

    Regia: Gore Verbinski
    29 1
    6.1
  • Heartbreakers (2001)

    Frângătoarele de inimi

    Max este fermecătoare, dar și vicleană. Se mărită cu diversi bogătasi de care divorteaza atunci când îi prinde că o înseală, pentru a câstiga bani de pe urma procesului. Are o complice, o altă femeie teribil de sexy, care să ademenească tinta...

    Regia: David Mirkin
    24 4
    6.2
  • Behind Enemy Lines (2001)

    În spatele linilor inamice

    Un pilot al Marinei este doborat pe teritoriul inamic, unde este urmarit indeaproape de un agent al trupelor inamice pentru a fi redus la tacere. Insa comandantul pilotului va face tot ce-i sta in putinta pentru a-si recupera omul.

    Regia: John Moore
    34 3
    6.4
  • Under Suspicion (2000)

    Sub suspiciune

    Este ajunul Anului Nou pe o mica insula din Caraibe si inspectorul sef al insulei (Morgan Freeman) interogheaza un avocat de vaza (Gene Hackman), care a descoperit cadavrul uneia dintre victimele unei lungi serii de violuri si crime brutale.

    Regia: Stephen Hopkins
    43 9
    6.4
  • The Replacements (2000)

    Rezervele

    Ieri, erau doar niste baieti in albastru. Dar acum lucrurile s-au schimbat. Acestea sunt zilele de glorie, zile in care incearca sa devina jucatori profesionisti si devin... REZERVELE.

    Regia: Howard Deutch
    21 1
    6.6
  • Antz (1998)

    Furnicuțe

    Deloc incantat de sistemul de caste al coloniei de furnici, Z decide ca a sosit clipa schimbarii. Cu ajutorul prietenului sau, Weaver, o furnicuta soldat, Z purcede pe drumul sinuos care ar trebui sa duca spre inima printesei Bala.

    Regia: Eric Darnell, Tim Johnson
    12 2
    6.5
  • Twilight (1998)

    Amurg

    Harry Ross, detectiv particular, este împușcat în mod accidental de adolescenta Mel, în timp ce acesta încearca să o ducă înapoi acasă. 2 ani mai târziu, lefter și divorțat, Harry trăiește într-un mic apartament situat pe domeniul părinților lui Mel.

    Regia: Robert Benton
    25 1
    6.2
  • The Quick and the Dead (1998)

    Mai iute ca moartea

    Povestea se invarte in jurul unui concurs intre pistolari din Vestul Salbatic la care participă Ellen (Sharon Stone), misterioasa si atragatoare, smecherasul The Kid (Di Caprio), pacifistul Cort (Russel Crowe) si Herod, infamul primar al oraselului.

    Regia: Sam Raimi
    66 4
    6.5
  • Enemy of the State (1998)

    Inamicul statului

    Robert e avocat sarguincios, tata devotat si sot iubitor. Viata lui va lua o intorsatura ciudata dupa ce intra in posesia unei casete in care este inregistrata moartea unui important senator.

    Regia: Tony Scott
    53 2
    7.3
  • Absolute Power (1997)

    Puterea absolută

    Clint Eastwood este un spargator profesionist care e pe cale sa dea lovitura vietii. Tinta: o resedinta a insusi Presedintelui Americii. Luther Whitney, personajul interpretat de Clint Eastwood, pandeste momentul cand presedintele (Gene Hackman)...

    Regia: Clint Eastwood
    38 2
    6.7