Filmele și serialele cu Geoff Pierson

  • Geoff Pierson

    Geoff Pierson

    74 de ani
    Data nașterii: 16.06.1949
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • City on Fire (2023)

    17 2
    6.4
  • The Wrong Missy (2020)

    Cealaltă Missy

    Tim Morris o întâlnește pe fata visurilor lui, iar relația lor romantică evoluează rapid cu ajutorul SMS-urilor. Așadar, uită complet de orice precauție și o invită la petrecerea firmei sale. Să fi corespondat, însă, cu "cealaltă Missy”?

    Regia: Tyler Spindel
    57 9
    5.7
  • The Brink (2015)

    În pragul dezastrului

    Această comedie neagră se centrează pe criza geopolitică şi efectul ei asupra a trei bărbaţi disperaţi, care trebuie să se confrunte cu haosul din jurul lor ca să salveze planeta de al treilea război mondial

    Scenariul: Kim Benabib, Roberto Benabib
    3 0
    7.7
  • Jack and Jill (2011)

    Jack și Jill

    Jack ar duce o viață aproape perfectă  dacă n-ar avea-o de suportat pe sora lui geamănă - Jill. În fiecare an el trebuie să suporte o agasantă vizită de Thanksgiving a surorii sale, căreia nu-i trebuie mult ca să-i dea viața complet peste cap. 

    Regia: Dennis Dugan
    5 3
    3.3
  • J. Edgar (2011)

    În regia lui Clint Eastwood și în interpretarea lui Leonardo Di Caprio, J.Edgar spune povestea reală a vieții publice, dar și personale a unui om pe cât de puternic, pe atât de controversat.

    Regia: Clint Eastwood
    16 1
    6.5
  • Something Borrowed (2011)

    Iubit de împrumut

    La aniversarea vârstei de 30 de ani, Rachel, o avocată din Manhattan, bea cam multe pahare de şampanie şi sfârşeşte în pat cu atrăgătorul Dex. Nicio problemă aici, doar că Dex este logodnicul lui Darcy, prietena din copilărie a lui Rachel!

    Regia: Luke Greenfield
    14 2
    5.8
  • World's Greatest Dad (2009)

    Cel mai bun tată din lume

    Regia: Bobcat Goldthwait
    7 1
    6.9
  • The Valley of Light (2007)

    Valea luminii

    Noah, un veteran de război rămas fără casă, ajunge într-un orăşel din Carolina de Nord unde o întâlneşte pe Eleanor, o femeie al cărei soţ a murit în război, şi pe Matthew, un băiat mut părăsit de tatăl lui. Eleanor îl primeşte pe Noah să...

    Regia: Brent Shields
    1 1
    6.6
  • Already Dead (2007)

    Deja mort

    Thomas Archer (Ron Eldard, Black Hawk Down) avea totul: o sotie frumoasa, un fiu iubitor si o cariera solida. Iata însa ca un intrus patrunde în casa lui, îi ucide fiul si îi brutalizeaza sotia, iar viata ideala a lui Archer se spulbera. Cand...

    Regia: Joe Otting
    1 0
    5.6
  • Dragon Wars: D-War (2007)

    Războiul dragonilor

    Conform unei legende coreene, creaturi necunoscute se vor întoarce și vor devasta pământul. Reporterul Ethan Kendrick este chemat să se ocupe de această situație si ajunge la concluzia că o fată pe nume Sarah este cea care îl poate ajuta.

    Regia: Hyung-rae Shim
    8 2
    3.5
  • Dexter (2006)

    În timpul zilei, Dexter e un angajat model al laboratorului criminalistic al poliției din Miami, dar aceasta este doar o mască. În realitate, Dexter este un criminal meticulos care își satisface setea de sânge în timpul nopții

    Scenariul: James Manos, Jr.
    92 5
    8.7
  • Behind Enemy Lines (2001)

    În spatele linilor inamice

    Un pilot al Marinei este doborat pe teritoriul inamic, unde este urmarit indeaproape de un agent al trupelor inamice pentru a fi redus la tacere. Insa comandantul pilotului va face tot ce-i sta in putinta pentru a-si recupera omul.

    Regia: John Moore
    34 3
    6.4