Filmele și serialele cu Geoffrey Blake

  • Geoffrey Blake

    Geoffrey Blake

    61 de ani
    Data nașterii: 20.08.1962
    Locul nașterii: Baltimore, Maryland, USA
  • Section 8 (2022)

    Regia: Christian Sesma
    48 6
    4.3
  • Agent X (2015)

    Scenariul: W. Blake Herron
    8 2
    6.1
  • Ride or Die (2003)

    Acum ori niciodată

    Judecat ca si-ar fi ucis prietenul de-o viata, pe Benjamin, un rapper in plina ascensiune, Conrad face echipa cu Lisa, expert in munitie, in lupta pentru dreptate. In centrul investigatiilor se afla fostul producator al lui Benjamin.

    Regia: Craig Ross Jr.
    2 0
    4.1
  • Life Without Dick (2002)

    Viata fara Dick

    Colleen isi impusca din greseala prietenul. Crima este vazuta doar de Danny, un apropiat al mafiei. Cei doi se indragostesc si hotarasc sa se ajute reciproc: Danny o scapa pe Colleen de cadavru, in timp ce ea se intalneste cu sefii mafioti.

    Regia: Bix Skahill
    0 0
    3.9
  • Edtv (1999)

    Ed TV

    De la o zi la alta, existenta lui Ed, vanzator intr-un video club este complet bulversata, pentru ca accepta sa devina eroul unui nou tip de reality-show tv. Conform intelegerii, Ed este urmarit zi si noapte. Devine repede celebru, dar cu ce preț?

    Regia: Ron Howard
    5 0
    6.1
  • Brink! (1998)

    Regia: Greg Beeman
    1 0
    6.9
  • Mighty Joe Young (1998)

    Gorila Joe

    Vanata de un braconier si cu politia pe urmele sale, Gorila Joe da dovada de curaj pornit dintr-un altruism cam rar intilnit printre semenii nostri si demonstreaza ca dincolo de aparentele sale infricosatoare se ascunde un suflet nobil, de erou.

    Regia: Ron Underwood
    8 0
    5.7
  • Contact (1997)

    Filmul se bazeaza pe nuvela cu acelasi nume scrisa de Carl Sagan si este povestea contactului care se stabileste intre o pamanteana si lumea extraterestrilor.

    Regia: Robert Zemeckis
    44 3
    7.5
  • Philadelphia Experiment II (1993)

    Experimentul Philadelphia 2

    Pe data de 3 mai 1943, nava americana Eldridge a fost implicata intr-un proiect militar ultra secret numit Experimentul Philadelphia. Scopul era sa nu fie detectabila prin radar. Rezultatul a fost... dezastruos. Un singur om de pe Eldridge a...

    Regia: Stephen Cornwell
    15 2
    4.5
  • Renegade (1992)

    Renegatul

    Dupa ce ofiterul de politie Reno Raines (Lorenzo Lamas) se hotaraste sa puna capat coruptiei din departament si depune marturie impotriva colegilor sai care au facut front comun cu infractorii, razbunarea locotenentului Dixon, unul dintre...

    Scenariul: Stephen J. Cannell
    2 0
    5.9
  • Critters 3 (1992)

    Monștrii 3

    In acest sequel, ce pare a fi o incrucisare intre Critters si The Towering Inferno, locatarii unui bloc saracacios sunt vanati pana pe acoperisul cladirii de hoarde de animale infioratoare...

    Regia: Kristine Peterson
    5 0
    4.4
  • FernGully: The Last Rainforest (1992)

    FernGully - Ultima padure tropicala

    Magia si aventura salasluiesc in FernGully, o padure tropicala spectaculoasa unde un liliac pe nume Batty al carui radar nu mai functioneaza se alatura Crystei, lui Pips si baietilor Beetle pentru a salva lumea lor fantastica din calea...

    Regia: Bill Kroyer
    9 0
    6.5
  • Men at Work (1990)

    Bărbați la muncă

    Carl si Jones sunt doi tineri care lucreaza ca gunoieri. Dupa ce Carl e martor la o crima, cei doi incearca sa rezolve pe cont propriu cazul.

    Regia: Emilio Estevez
    14 0
    5.9
  • Young Guns (1988)

    Tinerii pistolari

    Anul 1878, New Mexico. Fermierul Tunstall culege cativa tineri de pe drum, le ofera de lucru pe pamanturile sale, ii invata sa citeasca si le arata ce inseamna cu adevarat civilizatia. Insa intr-o zi, John este impuscat.

    Regia: Christopher Cain
    27 0
    6.8
  • Secret Admirer (1985)

    Admirator secret

    Michael primeste o scrisoare de dragoste de la o admiratoare secreta. El suspecteaza sau - mai bine zis - isi doreste ca admiratoarea sa fie Deborah. Se decide să-i scrie fetei o scrisoare anonima, dar totul ia o intorsatura amuzanta.

    Regia: David Greenwalt
    1 0
    6.5