Filmele cu Geoffrey Rush

 • Geoffrey Rush

  Geoffrey Rush

  73 de ani
  Data nașterii: 06.07.1951
  Locul nașterii: Toowoomba, Queensland, Australia
  Oscaruri:
 • Storm Boy (2019)

  Copilul furtunii

  Bazat pe celebra carte cu același nume, Storm Boy (2019) este o poveste atemporală a unei prietenii neobișnuite și necondiționate.

  Regia: Shawn Seet
  37 2
  6.9
 • Final Portrait (2017)

  Ultimul portret

  Filmul se concentrează pe munca și personalitatea faimosului pictor și sculptor elvețian Alberto Giacometti, cu doi ani înainte de moartea sa, înfățișându-l pe artist atât cu punctele forte, cât și cu slăbiciunile sale.

  Regia: Stanley Tucci
  16 2
  6.2
 • Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)

  Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar

  Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul Jack Sparrow este lovit şi mai abitir de valul neşansei atunci când piraţii fantomă conduşi de Căpitanul Salazar evadează din Triunghiul Diavolului hotărâţi să nimicească toţi piraţii de pe mare.

  Regia: Joachim Rønning, Espen Sandberg
  477 32
  6.5
 • The Daughter (2015)

  Fiica

  Regia: Simon Stone
  8 1
  6.6
 • Minions (2015)

  Minionii

  Minionii au existat încă de la începutul timpurilor, visând mereu să fie în slujba celor mai mari ticăloși ai istoriei. Doar că mulți stăpâni și-au aflat sfârșitul din cauza năzbâtiilor minionilor, iar aceștia rămân singuri și neconsolați.

  Regia: Pierre Coffin, Kyle Balda
  52 3
  6.4
 • The Book Thief (2013)

  Hoțul de cărți

  Filmul spune povestea unei fete pline de viață și curajoase, pe nume Liesel, care transformă viețile tuturor celor din jurul ei când este trimisă să locuiască la o familie adoptivă, în Germania celui de-al Doilea Război Mondial.

  Regia: Brian Percival
  42 2
  7.5
 • The Best Offer (2013)

  Cea mai bună ofertă

  Oldman e un colecționar de tablouri de artă care și-a trăit viața în lux, fără să fi simțit vreodată iubire pentru o femeie. Până într-o zi când primește un telefon de la o tânără moștenitoare, care dorește să facă o evaluare a obiectelor ei de artă.

  Regia: Giuseppe Tornatore
  43 1
  7.8
 • The Eye of the Storm (2011)

  Centrul furtunii

  Elizabeth Hunter a fost o femeie frumoasa si autoritara, care s-a casatorit cu un barbat bogat din inalta societate australiana, ducand o existenta promiscua si exercitand un control tiranic asupra celor doi copii ai sai pe nume Basil si Dorothy.

  Regia: Fred Schepisi
  4 2
  6.0
 • Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

  Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi

  Căpitanul Jack Sparrow reîntâlnește o femeie din trecutul său și habar n-are dacă între ei se reaprinde scânteia dragostei sau ea doar îl folosește pentru a găsi legendara Fântână a Tinereții.

  Regia: Rob Marshall
  147 2
  6.6
 • The King's Speech (2010)

  Discursul regelui

  După ce fratele său Edward abdică, timidul Albert (Colin Firth) devine rege. Un pronunțat defect de vorbire îl împiedică să-și îndeplinească funcțiile publice, dar asta până când îl întâlnește pe dezinvoltul specialist în dicțiune Lionel Logue.

  Regia: Tom Hooper
  Oscar-uri: x 4
  44 0
  8.0
 • The Warrior's Way (2010)

  Destinul unui războinic

  Asiaticul Yang a fost antrenat toată viața pentru a deveni cel mai bun spadasin din lume, însă, atunci când își trădează clanul pentru a salva viața unui așa-zis dușman, este forțat să fugă și să se stabilească într-un oraș din Vestul Sălbatic.

  Regia: Sngmoo Lee
  44 7
  6.2
 • Brand New Day (2009)

  O comedie plină de aventuri, în ritm de muzică și dragoste. Un road-movie în care relația de dragoste între doi aborigeni e împiedicată de o serie de obstacole neprevăzute.

  Regia: Rachel Perkins
  3 0
  6.2
 • $9.99 (2008)

  Ti-ai pus vreodata intrebari legate de semnificatia vietii? Cat ar costa oare sa primesti raspunsurile? Dave este dispus sa cheltuiasca 9,99 dolari pentru a afla si pentru a impartasi cu lumea intreaga descoperirile sale...

  Regia: Tatia Rosenthal
  0 0
  6.7
 • Elizabeth: The Golden Age (2007)

  Elizabeth: Epoca de Aur

  Regina Elizabeth I trebuie sa faca fata comploturilor care vor s-o rastoarne de pe tron. Principalul inamic este regele Filip al II-lea al Spaniei, al carui scop este sa recatolicizeze Anglia, dar aceasta nu e singura problema a reginei...

  Regia: Shekhar Kapur
  Oscar-uri:
  29 1
  6.8
 • Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

  Pirații din caraibe: La capătul lumii

  Sunt vremuri sumbre, iar Epoca Pirateriei se apropie de sfârșit. Lordul Beckett de la Compania Indiilor de Est a dobândit controlul asupra înfricoșătorului vas-fantomă, „Olandezul Zburător”, și a căpitanului său malefic și răzbunător, Davy Jones.

  Regia: Gore Verbinski
  134 2
  7.1