Filmele cu George De La Pena

  • George De La Pena

    George De La Pena

    68 de ani
    Data nașterii: 09.12.1955
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • The Dust Factory (2004)

    Fabrica de praf

    Ryan e un tanar caruia ii lipseste abilitatea de-a vorbi. Intr-o zi, el cade de pe un pod si se trezeste transportat intr-o stranie lume fantastica, unde se intalneste cu bunicul sau Randolph si cu o fata draguta pe nume Melanie.

    Regia: Eric Small
    1 0
    5.8
  • One Last Dance (2003)

    Ultimul dans

    Când directorul artistic al unei companii de dans din New York moare, trei foste vedete ale companiei sunt aduse înapoi pentru a încerca să o salveze. Ei vor dansa pe o piesă scrisă special pentru ei.

    Regia: Lisa Niemi
    1 0
    5.3
  • Mighty Aphrodite (1995)

    Chemarea Afroditei

    Fericit in casnicie, un barbat se lasa convins de consoarta sa adopte un copil. Cativa ani mai tarziu, el devine obsedat de a o cunoaste pe mama naturala a baiatului sau.

    Regia: Woody Allen
    Oscar-uri:
    6 0
    7.0
  • Brain Donors (1992)

    Se caută un creier

    Filmul este o excelenta parodie a celebrei pelicule O noapte la opera ai carei protagonisti au fost fratii Marx. Un avocat fara scrupule, cu ajutorul a doi prieteni ciudati, vrea sa salveze de la faliment o trupa de balet.

    Regia: Dennis Dugan
    5 0
    6.9
  • Nijinsky (1980)

    Parisul anilor 1910. Numele tanarului si talentatului balerin Vaslav Nijinsky e pe buzele tuturor celor care urmaresc spectacole avangardiste ale trupei de balet conduse de coregraful Serghei Djaghilev. Nijinsky devine curand o celebritate. Dar cu...

    Regia: Herbert Ross
    3 0
    6.5