Filmele cu George Pistereanu

  • George Pistereanu

    George Pistereanu

    34 de ani
    Data nașterii: 12.10.1989
    Locul nașterii: Bukarest, Romania
  • Regia: Cristina Jacob
    0 0
    4.8
  • The Asset (2021)

    Codul asasinului

    Salvată când era mică de către legendarul asasin Moody, Anna este cea mai talentată ucigașă plătită din lume. Dar când Moody, bărbatul care a învățat-o tot ce știe, e ucis cu brutalitate, Anna jură că se va răzbuna.

    Regia: Martin Campbell
    167 13
    6.1
  • Poppy Field (2020)

    Câmp de maci

    O zi din viața lui Cristi, un jandarm din București. În timpul unei vizite a lui Hadi, cu care are o relație, Cristi și colegii lui participă la o intervenție într-un cinema din centru, unde un grup de protestatari sabotează o proiecție LGBTQ+.

    Regia: Eugen Jebelean
    3 4
    6.1
  • The Whistlers (2019)

    Cristi este un ofiţer de poliţie care ajunge în insula La Gomera, Spania, pentru a învăţa limbajul "el silbo", o formă de comunicare prin fluierat, specifică zonei. Misiunea lui este de a-l elibera pe Zsolt, un afacerist aflat în arest la Bucureşti.

    Regia: Corneliu Porumboiu
    16 4
    6.3
  • În timp ce repetă pentru o piesă de teatru în centrul istoric al Bucureștiului, cinci actori dezvoltă un pentagon amoros în care-și face loc iubirea.

    Regia: Iura Luncașu
    0 0
    5.3
  • The Miracle of Tekir (2015)

    Miracolul din Tekir

    Mara (30 ani), este vraciul unui sat de pescari din Delta Dunării, folosindu-se de un nămol special pentru a trata sătenii. Când Mara rămane gravidă și povestește sătenilor că sarcina se datorează nămolului și nu unui om, sătenii o acuză de...

    Regia: Ruxandra Zenide
    0 0
    5.9
  • Loverboy (2011)

    Luca este un tânăr de 20 de ani, care seduce femei pentru a le pasa unei rețele de prostituție. Dar când o întâlnește pe frumoasa și exuberanta Veli, Luca se îndrăgostește... E vară pe malul Dunării, la Hârșova. Muzica bubuie din mașinile luxoase,...

    Regia: Cătălin Mitulescu
    0 0
    6.0
  • Eu cand vreau sa fluier, fluier (2010)

    Eu când vreau să fluier, fluier

    Pelicula relatează povestea unui tânăr delincvent, închis într-un centru de reeducare. Viața băiatului se schimbă când penitenciarul în care se află este vizitat de un grup de fete care studiază reforma în închisori.

    Regia: Florin Şerban
    0 0
    7.0