Filmele și serialele cu George Segal

  • George Segal

    George Segal

    Data nașterii: 13.02.1934
    Decedat: 23.03.2021 (87 de ani)
  • Elsa & Fred (2014)

    Elsa și Fred

    Regia: Michael Radford
    1 0
    6.5
  • The Goldbergs (2013)

    Reședința Goldberg

    Cu acțiunea plasată în anii '80, naratorul prezintă întâmplările din copilăria sa - alături de o mamă super protectivă, un tată ușor coleric, o soră mai mare rebelă, un frate mai mare încăpățânat și un bunic cu rolul de confident.

    Scenariul: Adam F. Goldberg
    2 0
    8.0
  • Love & Other Drugs (2010)

    Dragoste și alte dependențe

    Comedia romantică explorează deopotrivă metodele lipsite de etică ce se practicau în anii '90 în industria farmaceutică din Statele Unite ale Americii și idila frumoasă care se înfiripă între un agent de vânzări ambițios și o artistă rebelă.

    Regia: Edward Zwick
    43 2
    6.7
  • Patru batrani morocanosi pleaca intr-o calatorie din linistita Florida, unde se stabilisera, in zgomotosul Las Vegas pentru a o opri pe fiica unui dintre ei sa se marite cu barbatul nepotrivit.

    Regia: Charlie Picerni
    0 0
    4.6
  • Flirting with Disaster (1996)

    Cochetând cu dezastrul

    Mel e chinuit de o întrebare: cine-i sunt părinții? Într-o zi, reprezentanta unei agenții de adopții îl anunță că i-a găsit mama. Pleacă alături de soție și de agentă pentru a-și întâlni mama, dar, dezastru: femeia nu e mama lui adevărată!

    Regia: David O. Russell
    11 1
    6.7
  • The Mirror Has Two Faces (1996)

    Cele doua fețe ale dragostei

    Rose si Gregory, amandoi profesori, se intalnesc dupa ce sora lui Rose raspunde (in numele acesteia) unui anunt matrimonial dat de Gregory. Patit in ale amorului, Gregory incearca sa-si gaseasca o partenera fata de care sa nu simta nicio atractie.

    Regia: Barbra Streisand
    21 1
    6.6
  • The Cable Guy (1996)

    Tipu' de la cablu

    Jim Carrey, cel mai în vogă actor de comedie ai ultimilor ani reuşeşte un recital demenţial în acest film nebun regizat de excentricul Ben Stiller. Carrey e tipu' care pune cablul, dar nu o face oricum.

    Regia: Ben Stiller
    17 3
    6.1
  • The Babysitter (1995)

    Bona

    E vineri seara, iar Harry și Dolly Tucker trebuie să asiste la un eveniment monden, așa că își cheamă dădaca pentru a sta cu copiii lor. Ea vine, ei pleacă, prietenul ei, Jack, vine și încep ciudățeniile. Dar și fostul ei prieten, Mark, ar vrea...

    Regia: Guy Ferland
    5 0
    4.3
  • Joshua Tree (1993)

    Copacul lui Joshua

    Wellman, fost campion de Formula 1, este condamnat pentru ceva ce nu a comis. Nu accepta situatia si evadeaza pentru a-si face dreptate. Wellman ia o ostatica si incearca sa-i intinda o capcana detectivului corupt care l-a trimis in inchisoare.

    Regia: Vic Armstrong
    22 0
    5.7
  • Look Who's Talking Now (1993)

    Uite cine vorbește acum!

    Molly si James sunt tot impreuna si-si cresc singuri cei doi copii, Mickey si Julie, care sunt deja mari. Familia s-a imbogatit cu doua exemplare canine, un maidanez si o catelusa de rasa, foarte rasfatata (vocile lui Danny DeVito si Diane Keaton).

    Regia: Tom Ropelewski
    10 0
    4.4
  • Look Who's Talking (1992)

    Uite cine vorbește

    O contabila ramane insarcinata cu iubitul ei casatorit, care refuza sa-si asume responsabilitatea. Lasata de una singura, ea se imprieteneste cu un sofer de taxi cu inima mare care o duce in graba la spital, atunci cand se declanseaza contractiile.

    Regia: Amy Heckerling
    17 0
    5.9
  • Carbon Copy (1981)

    Copie la indigo

    Walter Whitney se considera un om fericit: are o casnicie buna, desi uneori nu intelege comportamentul sotiei, si o cariera de succes. Dar toata linistea vietii lui dispare, cand, in luxosul sau birou, apare un tanar negru, care sustine ca este...

    Regia: Michael Schultz
    11 1
    5.6
  • Fun with Dick and Jane (1977)

    Distractie cu Dick si Jane

    Dick si Jane duc o viata fericita si indestulata pana in momentul in care firma la care lucreaza Dick da pe neasteptate faliment. Fara slujbe, economii, asigurari sau fonduri de pensii cei doi se scufunda rapid in saracie. Ei incearca sa traiasca...

    Regia: Ted Kotcheff
    4 0
    6.4
  • The Duchess and the Dirtwater Fox (1976)

    Ducesa și Dirtwater Fox

    Regia: Melvin Frank
    9 1
    5.7