Filmele și serialele cu Geraldine Somerville

  • Geraldine Somerville

    Geraldine Somerville

    56 de ani
    Data nașterii: 19.05.1967
    Locul nașterii: County Meath, Republic of Ireland
  • Fair Play (2023)

    O promovare neașteptată la un fond de investiții unde competiția e acerbă aduce tensiune în relația unui cuplu, amenințând să destrame mai mult decât logodna lor recentă.

    Regia: Chloe Domont
    35 3
    6.4
  • Kiss Me First (2018)

    Întâi sărută-mă

    O tânără singuratică, dependentă de Azana, un joc de realitate virtuală, se împrieteneşte cu o simpatică fată plină de viaţă, care ascunde, însă, un secret întunecat.

    Scenariul: Bryan Elsley
    3 1
    6.3
  • Goodbye Christopher Robin (2017)

    La revedere, Christopher Robin

    Filmul oferă o privire rară asupra relației dintre iubitul autor pentru copii A. A. Milne și fiul său, Christopher Robin, ale cărui jucării au inspirat lumea magică a lui „Winnie the Pooh”.

    Regia: Simon Curtis
    55 1
    7.1
  • Grace of Monaco (2014)

    Grace de Monaco

    6 ani au trecut de la nunta care a transformat-o dintr-o regină a Hollywood-ului în membra uneia dintre cele mai iubite familii regale ale Europei. Dar încep să se adune norii când principatul devine ţinta atacurilor liderului Franţei.

    Regia: Olivier Dahan
    5 1
    5.7
  • Quirke (2013)

    1 1
    6.9
  • Titanic (2012)

    Serialul este o dramă TV de epocă a producătorului Nigel Stafford-Clark, cu un scenariu de Julian Fellowes. El marchează aniversarea a o sută de ani de la dezastrul Titanic-ului de pe 15 aprilie 1912, portretizând întreaga societate prin prismă...

    2 0
    6.0
  • My Week with Marilyn (2011)

    O săptămână cu Marilyn

    Filmul este bazat pe cartea lui Colin Clark despre timpul petrecut de Marilyn la Londra în 1957 pe când filma The Prince and the Showgirl, în regia lui Laurence Olivier.

    Regia: Simon Curtis
    9 0
    6.9
  • Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)

    Harry Potter și Prințul Semipur

    Harry află tot mai multe despre trecutul Lordului Întunecat și devine cel mai bun elev al cursului de Poţiuni după ce descoperă un manual al unui misterios Prinţ Semipur. Ron e atras de Hermione, iar Harry e tot mai atent la sora lui Ron, Ginny.

    Regia: David Yates
    107 3
    7.6
  • Survivors (2008)

    Supraviețuitori

    Scenariul: Adrian Hodges
    3 0
    7.5
  • Daphne (2007)

    Acțiunea filmului se petrece în perioada dintre procesul "Rebecca" și scrierea povestirii scurte "The Birds" de către Du Maurier, și explorează relația acesteia cu soțul său Frederick 'Boy' Browning, dar și infatuările neîmpărtășite ale...

    Regia: Clare Beavan
    0 0
    6.5
  • Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)

    Harry Potter și prizonierul din Azkaban

    Anul III la Hogwarts, Scoala de Magie Farmece si Vrajitorii. Cu ajutorul Hartii Strengarilor, Harry, Hermione, si Ron vor iesi de mai multe ori din castel (in secret binenteles!) si vor afla taina conacului bantuit.

    Regia: Alfonso Cuarón
    111 3
    7.9
  • Gosford Park (2001)

    La Gosford Park, un grandios conac de la tara, Sir William si sotia sa au invitat cativa apropiati ai familiei pentru o partida de vanatoare. Sir William, o persoana nu tocmai agreabila, devine victima unei crime. Cine ar putea fi totusi ucigasul?

    Regia: Robert Altman
    Oscar-uri:
    29 3
    7.2
  • Aristocrats (1999)

    Aristocratii

    Serialul urmareste destinele celor patru surori Lennox, fiicele ducelui de Richmond, cu povestile lor de iubire, cu maritisuri, nasteri, intrigi si scandaluri, desfasurate in peisajul Angliei secolului al XVIII-lea.

    0 1
    7.3
  • Cracker (1993)

    Un serial plin de mister si suspans fara a lipsi replici pline de umor, in care un psiholog excentric, bautor si pasionat de jocuri de noroc este angajat de politia criminalista pentru a interoga suspectii si a descoperi adevarul. Psihologul Eddie...

    Scenariul: Jimmy McGovern
    6 0
    8.5