Filmele cu Gerrit Graham

  • Gerrit Graham

    Gerrit Graham

    74 de ani
    Data nașterii: 27.11.1949
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Chaotic Ana (2007)

    Haotica Ana

    Ana este un spirit liber care-si exprima pasiunea pentru viata prin pictura. Justine, o bogata protectoare a artelor, o invita sa-si completeze studiile la Madrid, in grupul ei de artisti. Pentru Ana, acesta va fi inceputul unei calatorii care o...

    Regia: Julio Medem
    0 0
    6.3
  • One True Thing (1998)

    Un lucru adevărat

    Putine momente sunt atat de emotionante ca intoarcerea acasa, la parinti, dupa ce ai reusit sa-ti faci un rost departe de casa. Pentru ambitioasa Ellen Gulden (Renee Zellweger), un jurnalist de investigatie de succes in lumea presei new-yorkeze,...

    Regia: Carl Franklin
    8 0
    6.9
  • My Girl 2 (1994)

    Fata mea 2

    Vada Sultenfuss intra in vacanta si are o tema: sa scrie un eseu despre o persoana pe care o admira, dar pe care nu a intalnit-o niciodata. Se hotaraste sa scrie despre mama sa, dar isi da seama ca stie prea putine lucruri despre aceasta.

    Regia: Howard Zieff
    3 0
    5.3
  • Philadelphia Experiment II (1993)

    Experimentul Philadelphia 2

    Pe data de 3 mai 1943, nava americana Eldridge a fost implicata intr-un proiect militar ultra secret numit Experimentul Philadelphia. Scopul era sa nu fie detectabila prin radar. Rezultatul a fost... dezastruos. Un singur om de pe Eldridge a...

    Regia: Stephen Cornwell
    15 2
    4.5
  • Sidekicks (1992)

    În umbra unui vis

    Pasiunea poate transforma visurile imposibile în realitate. Mr. Lee, un bucătar priceput și la gătit și la artele marțiale, îi dezvaluie lui Barry secretele tehnicilor războinice și-i pregătește terenul pentru întâlnirea cu eroul său, Chuck Norris.

    Regia: Aaron Norris
    17 0
    5.1
  • Child's Play 2 (1990)

    Jucăria 2

    Chucky, păpuşa criminală care, în primul film, îl terorizase pe Andy, îi tulburase minţile mamei lui şi cauzase moartea mai multor persoane - arsă şi decapitată, dar restaurată de forţe malefice - a decis acum să revină şi e foarte furioasă.

    Regia: John Lafia
    11 0
    5.9
  • Police Academy 6: City Under Siege (1989)

    Academia de poliție: Orașul sub asediu

    Absolventii Academiei sunt trimisi sa descopere creierul unei organizatii criminale. Politistii nostri preferati sunt trimisi sa rezolve problemele grave pe care le pune o banda fioroasa din oras, care jefuieste bancile si magazinele de bijuterii.

    Regia: Peter Bonerz
    32 0
    4.4
  • TerrorVision (1986)

    Regia: Ted Nicolaou
    1 0
    5.5
  • Chopping Mall (1986)

    Opt adolescenti sunt captivi intr-un mall. Acestia sunt chinuiti de catre trei roboti care asigura securitatea, insa sunt scapati de sub control.

    Regia: Jim Wynorski
    0 0
    5.6
  • The Man with One Red Shoe (1985)

    Omul cu un pantof roșu

    Deoarece un prieten i-a făcut o glumă, Richard trebuie să poarte la întoarcerea dintr-o călătorie un pantof roşu şi unul negru. Un agent CIA îl indică pe Richard ca fiind un curier important, datorită pantofului său roşu.

    Regia: Stan Dragoti
    16 1
    5.7
  • Used Cars (1980)

    Masini uzate

    Regia: Robert Zemeckis
    8 1
    6.7
  • Demon Seed (1977)

    Sămânța demonului

    Omul de stiinta Alex Harris, care face cercetari asupra Inteligentei Artificiale, lucreaza la un tip special de computer. Acest computer devine din ce in ce mai puternic si, in final, ajunge sa o violeze pe sotia savantului, Susan Harris. In...

    Regia: Donald Cammell
    3 0
    6.3
  • Greetings (1970)

    Felicitari

    Regia: Brian De Palma
    4 1
    5.7