Filmele cu Giacomo Baessato

  • Giacomo Baessato
  • Rescued by Ruby (2022)

    Salvat de Ruby

    Visând să se alăture unei unități K9, un polițist face echipă cu inteligenta, dar neascultătoarea cățelușă Ruby, provenită dintr-un adăpost. Bazat pe o poveste adevărată.

    Regia: Katt Shea
    20 0
    7.1
  • Hailey Dean Mystery: Deadly Estate (2017)

    Misterul lui Hailey Dean: un teren mortal

    Fosta procuroare Hailey Dean este terapeută. Când pacienta ei, Amanda, își pierde părinții în două accidente și este chestionată de poliție, Hailey intervine să o ajute pe Amanda și să-l găsească pe adevăratul criminal.

    9 2
    6.6
  • Another Cinderella Story (2008)

    O altă cenușăreasă modernă

    Bazat pe povestea clasica a Cenusaresei, filmul o are in centrul actiunii pe simpatica adolescenta Mary, care locuieste impreuna cu mama ei vitrega Dominique Blatt - o fosta vedeta pop - si cu cele doua surori vitrege pe nume Britt si Bree.

    Regia: Damon Santostefano
    7 0
    5.7
  • Dreamcatcher (2003)

    Talismanul Viselor

    Prieteni inca din copilarie, patru tineri se reunesc pentru a pleca intr-o excursie, cand in drumul lor intalnesc un strain misterios care le povesteste de o alta lume periculoasa si mortala, pe care cei patru vor incepe s-o vada cu proprii ochi...

    Regia: Lawrence Kasdan
    25 1
    5.5
  • Scary Movie (2000)

    Comedie de groază

    SCARY MOVIE, produsul unei vesele ticneli este o comedie bubuitoare pe tema culturii actuale a adolescentilor: ea nu lasa neparodiat niciun film de groaza sau de actiune, nicio comedie cu studenti si sex; nici macar parodiile nu-i scapa.

    Regia: Keenen Ivory Wayans
    38 4
    6.3