Filmele și serialele cu Gil Birmingham

  • Gil Birmingham

    Gil Birmingham

    70 de ani
    Data nașterii: 13.07.1953
    Locul nașterii: San Antonio, Texas, USA
  • The Marsh King's Daughter (2023)

    Fiica regelui din mlaștină

    Viața aparent normală a Helenei (Daisy Ridley) ascunde un adevăr sumbru: tatăl ei, Jacob (Ben Mendelsohn), cu care a rupt legătura, este infamul rege al mlaștinilor, care le-a ținut pe ea și pe mama ei captive în sălbăticie ani de zile. Când Jacob...

    Regia: Neil Burger
    69 9
    5.9
  • Scenariul: Dustin Lance Black
    34 6
    7.5
  • Pieces of Her (2022)

    Frânturi din ea

    O femeie reconstituie trecutul sumbru al mamei sale după ce un atac violent din orășelul ei scoate la lumină pericole ascunse și secrete mortale.

    Scenariul: Charlotte Stoudt
    10 2
    6.3
  • Yellowstone (2018)

    Urmărește lumea violentă a familiei Dutton, care controlează cea mai mare fermă învecinată din Statele Unite. Condusă de patriarhul lor John Dutton, familia își apără proprietatea împotriva atacurilor constante din partea dezvoltatorilor de...

    Scenariul: Taylor Sheridan, John Linson
    871 15
    8.7
  • Wind River (2017)

    Crimă la Wind River

    Un agent FBI face echipă cu un specialist în vânătoare pentru a investiga o crimă petrecută într-o rezervație amerindiană.

    Regia: Taylor Sheridan
    320 13
    7.7
  • Hell or High Water (2016)

    Cu orice preț

    Doi frați, un fost pușcăriaș și un tată divorțat, sunt anunțați că ferma familiei urmează să fie lichidată de bancă, așa că decid să pornească un șir de jafuri pline de adrenalină pentru a strânge bani ca să răscumpere afacerea.

    Regia: David Mackenzie
    61 4
    7.6
  • The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)

    Saga Amurg: Zori de zi - partea 1

    Povestea de dragoste dintre Bella și Edward intra pe un făgaș aproape normal. Cei doi par să se bucure acum de o căsătorie aparent liniștită, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberată de trădări și pericole negândite.

    Regia: Bill Condon
    52 5
    4.9
  • Rango (2011)

    Un cameleon care se visează un erou ca-n filme se trezește pus în situația de a salva un orășel din Vestul sălbatic terorizat de bandiți și de a dovedi tuturor că poate fi la fel de curajos precum se visa.

    Regia: Gore Verbinski
    Oscar-uri:
    20 0
    7.3
  • Love Ranch (2010)

    Această dramă urmărește cuplul care a deschis primul bordel legal din Nevada și violența care a urmat atunci când relația lor a fost pusă la încercare de infidelitate.

    Regia: Taylor Hackford
    4 1
    5.6
  • Regia: Curt Geda, Dan Riba, Frank Squillace
    2 0
    6.3
  • Twilight (2008)

    Amurg

    Bella se mută în orășelul Forks pentru a locui cu tatăl ei. Inițial, acomodarea în noua locuință și noul liceu i se pare deprimantă, însă la scurt timp se îndrăgostește de Edward, un coleg de liceu care se dovedește a fi vampir.

    Regia: Catherine Hardwicke
    51 6
    5.3
  • Love's Long Journey (2005)

    Lungul drum al dragostei

    In asteptarea primului copil, Missie si Willie LaHaye isi iau la revedere de la familiile lor si se indreapta spre vest pentru a incepe o noua viata impreuna si a pune bazele propriei familii. Dar nelinistea din indepartatele inaltimi montane ale...

    Regia: Michael Landon Jr.
    5 2
    7.1
  • Into the West (2005)

    În vest

    Mini-seria tv produsa de Steven Spielberg cuprinde povesti din Vestul salbatic vazute atat din perspectiva unei familii de negustori albi aflate in cautarea “visului american”, cat si din cea a unei familii de amerindieni. In timpul colonizarii...

    26 0
    8.0
  • The Jaguar (1996)

    Jaguarul

    Un saman din Africa de Sud soseste la Paris pentru o campanie de publicitate si in holul hotelului il intalneste pe Francois Perrin, de persoana caruia pare a fi foarte interesat, desi acesta este un pierde vara in ochii tuturor celorlalti.

    Regia: Francis Veber
    15 1
    6.0