Filmele și serialele cu Glenn Close

 • Glenn Close

  Glenn Close

  77 de ani
  Data nașterii: 19.03.1947
  Locul nașterii: Greenwich, Connecticut, USA
 • Swan Song (2021)

  Regia: Benjamin Cleary
  43 13
  6.8
 • Four Good Days (2020)

  Patru zile bune

  Molly îi cere mamei ei ajutorul pentru a lupta împotriva demonilor care i-au afectat viața. În ciuda a tot ce a învățat în zece ani de dezamăgire, tristețe și furie, Deb face o ultimă încercare de a-și salva fiica de dependența de heroină.

  Regia: Rodrigo García
  4 2
  6.6
 • Giving Voice (2020)

  Avem o voce

  Regia: James D. Stern, Fernando Villena
  0 0
  7.0
 • Hillbilly Elegy (2020)

  Elegia celor bătuți de soartă

  Bazat pe romanul lui J.D. Vance, un bestseller New York Times, și regizat de Ron Howard, câștigător al premiului Oscar, Hillbilly Elegy este o autobiografie ce oferă o privire în culisele drumului unei familii spre supraviețuire și triumf.

  Regia: Ron Howard
  13 1
  6.7
 • Tehran (2020)

  Tamar (Niv Sultan), agentă a Mossad-ului, se află în misiune sub acoperire în capitala Iranului, Teheran. Nu va trece mult și femeia se va trezi în pericol de moarte, iar de acest pericol nu vor scăpa nici cei apropiați ei.

  Scenariul: Dana Eden, Maor Kohn, Omri Shenhar
  120 5
  7.6
 • The Wife (2018)

  Soția

  Joan Castleman, o femeie foarte inteligentă, frumoasă, o soție perfectă, se îndoiește de alegerile făcute în viață în timp ce călătorește la Stockholm cu soțul ei care va primi premiul Nobel pentru literatură.

  Regia: Björn Runge
  35 2
  7.2
 • 3Below: Tales of Arcadia (2018)

  Trei Sub Stele: Povești din Arcadia

  După ce aterizează de urgență pe Pământ, doi extratereștri de spiță regală, acum fugari, vor să se integreze pentru a scăpa de vânătorii de recompense intergalactici.

  Scenariul: Guillermo del Toro
  6 0
  7.6
 • Father Figures (2017)

  Bastarzii

  Glenn Close joacă rolul unei mame excentrice, care și-a crescut singură gemenii spunându-le că tatăl lor a murit când ei erau foarte mici. După ce aceștia află că au fost mințiți în legătură cu tatăl lor, pornesc la drum pentru al găsi

  Regia: Lawrence Sher
  48 13
  5.5
 • Crooked House (2017)

  Casa necinstită

  Bazat pe romanul scriitoarei Agatha Christie, filmul îl urmărește pe detectivul Charles Hayward, în timp ce este invitat să rezolve o crimă înspăimântătoare în care toată lumea este suspectă, printre care și Sophia, clienta și fosta sa iubită.

  Regia: Gilles Paquet-Brenner
  100 11
  6.3
 • What Happened to Monday (2017)

  Șapte surori

  Într-un viitor nu foarte îndepărtat, în care suprapopularea și foametea au forțat guvernele să adopte o politică mondială de un copil pe familie, șapte surori identice trăiesc o existență ascunsă și urmărită de Biroul de alocare a copiilor.

  Regia: Tommy Wirkola
  290 41
  6.8
 • Regia: Stephen Herek
  12 0
  6.5
 • The Girl with All the Gifts (2016)

  Fata cu toate darurile

  Un thriller cu accente horror, plasat într-un viitor distopic. Povestea e a micuței Melanie. Ea este un "caz" examinat de către oameni de stiință aflați în căutarea unui antidot împotriva bolii care îi amenință pe ultimii supraviețuitori ai planetei.

  Regia: Colm McCarthy
  26 6
  6.6
 • Guardians of the Galaxy (2014)

  Gardienii galaxiei

  Studiourile Marvel lansează o echipă nouă, Gardienii galaxiei! Aceasta lărgește universul Marvel până în adâncurile cosmosului, unde aventurierul Peter Quill se trezește ținta unei periculoase urmăriri după ce fură un glob cu puteri misterioase.

  Regia: James Gunn
  219 3
  8.0
 • Albert Nobbs (2011)

  Filmul ne prezintă o femeie care pretinde a fi bărbat pentru a supraviețui într-o lume dominată de bărbați și strânge bani pentru a-și deschide un magazin. Întâlnirea cu o altă femeie care pretinde că este bărbat vor duce la complicații.

  Regia: Rodrigo García
  8 0
  6.7
 • Hoodwinked Too! Hood vs. Evil (2011)

  Scufița Roșie 2

  Aflată la antrenamente în grupul surorilor pădurii, Scufița Roșie este convocată, alături de Lup, pentru a examina un caz bizar: dispariția bruscă și misterioasă a fraților Hansel și Gretel.

  Regia: Mike Disa
  3 0
  4.7