Filmele și serialele cu Gloria Reuben

  • Gloria Reuben

    Gloria Reuben

    59 de ani
    Data nașterii: 09.06.1964
    Locul nașterii: Toronto, Ontario, Canada
  • Firestarter (2022)

    Focul viu

    O fată cu puteri pirokinetice extraordinare luptă pentru a-și proteja familia, dar și pe ea însăși, de forțele sinistre care încearcă să o captureze și să o controleze.

    Regia: Keith Thomas
    64 8
    4.6
  • Doi adolescenţi din medii diametral opuse se întâlnesc absolut întâmplător şi încep să se îndrăgostească. Ceea ce urmează le dă chiar mai mult vieţile peste cap, căci cei doi descoperă curând că au căpătat puteri supranaturale.

    Scenariul: Joe Pokaski
    114 13
    6.6
  • Jesse Stone: Lost in Paradise (2015)

    Jesse Stone: pierdut în Paradise

    Jesse Stone investighează moartea unei alte victime a unui criminal în serie din Boston. Presupusul ucigaș a fost capturat, dar Stone crede că este vorba de altceva care pune în pericol mai multe vieți.

    Regia: Robert Harmon
    16 2
    7.2
  • Mr. Robot (2015)

    Malek e un tanar programator care sufera de o tulburare anti-sociala si se conecteaza cu alti oameni numai prin hacking. El e recrutat de un anarhist misterios.

    Scenariul: Sam Esmail
    261 16
    8.5
  • Happy Face Killer (2014)

    Crimă cu zâmbetul pe buze

    Criminalul in serie Keith Jesperson a ucis cel puțin opt femei într-o perioadă de cinci ani și a încurcat autoritățile cu scrisori tulburătoare și mărturisiri semnate cu un simbol reprezentand o față fericită.

    Regia: Rick Bota
    0 1
    5.3
  • Reasonable Doubt (2014)

    Îndoiala rezonabilă

    Viața procurorului Brockden (Dominic Cooper) este întoarsă pe dos atunci când comite o greșeală de care profită un criminal (Samuel L. Jackson). Odată ce criminalul a fost eliberat, procurorul pleacă la o adevărată vânătoare în căutarea lui.

    Regia: Peter Howitt
    8 1
    5.7
  • Admission (2013)

    Admis pe pile

    În fiecare primăvară, elevii din ultimul an de liceu aşteaptă scrisorile de acceptare din partea colegiilor. La Universitatea de la Princeton, ofiţerul responsabil cu admiterea este Portia (Tina Fey), cerber care evaluează sever mii de cereri.

    Regia: Paul Weitz
    6 3
    5.7
  • Jesse Stone: Benefit of the Doubt (2012)

    Jesse Stone: Prezumția de nevinovăție

    Când două crime șocante zguduie liniștitul oraș Paradise, seriful Stone este obligat să se întoarcă la muncă. De vreme ce din departamentul lui au plecat toți foștii lui colegi, va trebui să se bazeze pe formidabila lui intuiție ca să rezolve cazul.

    Regia: Robert Harmon
    5 1
    7.0
  • Jesse Stone: Innocents Lost (2011)

    Jesse Stone: O moarte suspectă

    Tom Selleck se întoarce în rolul lui Jess Stone, un fost șef de poliție angoasat, care are acum de rezolvat cel mai încurcat mister al său. Cindy Van Aldan i-a fost ca o fiică lui Jesse. Acum e moartă...

    Regia: Dick Lowry
    7 0
    7.0
  • Life Support (2007)

    În luptă cu SIDA

    Inspirată de o poveste adevărată, această producție HBO Films folosește o combinație de actori și de oameni reali din comunitatea HIV/SIDA pentru a spune povestea unei femei din Brooklyn infectată cu HIV, Ana, care vrea să-și spele păcatele...

    Regia: Nelson George
    0 0
    6.7
  • Kettle of Fish (2006)

    Dragoste în ape tulburi

    Mel e un muzician care se mută cu prietena lui. Așadar, închiriază apartamentul său lui Ginger. Dar Mel se îndrăgosteşte de mireasa la nunta căreia cântă. Bărbatul se desparte de prietenă și e acum nevoit să împartă apartamentul cu Ginger.

    Regia: Claudia Myers
    0 0
    5.2
  • Sole Survivor (2000)

    Singurul supravietuitor

    La scurt timp dupa ce sotia si fiica sa mor intr-un accident de avion, un jurnalist (Billy Zane) descopera ca accidentul are legatura cu un experiment stiintific secret. O femeie pe care o surprinde facand poze la mormantul sotiei lui, si care...

    Regia: Mikael Salomon
    3 0
    6.1
  • Nick of Time (1995)

    Crimă contra-cronometru

    Gene, contabil, ajunge în Gara Centralã din L.A. împreunã cu fiica sa de 6 ani pentru a se trezi în cel mai groaznic cosmar. Doi strãini îl despart de fiica lui, paarte dintr-un plan elaborat de a o prinde pe reprezentanta oficialã a guvernului.

    Regia: John Badham
    26 4
    6.3
  • Timecop (1994)

    Polițistul timpului

    Filmul urmărește călătoria în timp a polițistului Max Walker (Jean-Claude Van Damme).

    Regia: Peter Hyams
    46 0
    5.9