Filmele cu Goldie Hawn

  • Goldie Hawn

    Goldie Hawn

    78 de ani
    Data nașterii: 21.11.1945
    Locul nașterii: Washington, District of Columbia, USA
    Oscaruri:
  • The Christmas Chronicles: Part Two (2020)

    Cronicile Crăciunului

    Acum o adolescentă cinică, Kate Pierce îl reîntâlnește pe neașteptate pe Moș Crăciun după ce un scandalagiu misterior amenință să pună capăt Crăciunului... pentru totdeauna.

    Regia: Chris Columbus
    38 2
    6.0
  • SPF-18 (2017)

    Oportunitatea de a petrece vara în casa fițoasă de pe plaja din Malibu a unei celebrități este un punct de cotitură în viața a patru adolescenți cu înclinații artistice.

    Regia: Alex Israel
    6 2
    3.3
  • Snatched (2017)

    Prizoniere de vacanță

    Filmul Prizoniere de vacanţă ni le arată pe Amy Schumer şi Goldie Hawn într-o vacanţă ce nu decurge deloc cum au planificat.

    Regia: Jonathan Levine
    42 9
    4.7
  • The Banger Sisters (2002)

    Admiratoarele... din '60

    Goldie Hawn si Susan Sarandon, in aceasta comedie despre o pereche de foste admiratoare care n-au „ratat” nici una dintre legendele rock ale anilor ’60… atata vreme cat aveau o chitara in mana si se stia ca erau barbati!

    Regia: Bob Dolman
    12 0
    5.7
  • Town & Country (2001)

    Dragoste și belele

    La prima vedere, Ellie si Porter par cuplul perfect. Si daca n-ar fi prietenii Griffin si Mona nici nu s-ar mai povesti. Mona afla ca Griffin are o amanta si de aici porneste un sir de suspiciuni, tradari si incurcaturi care le dau viata peste cap.

    Regia: Peter Chelsom
    3 0
    4.5
  • The Out-of-Towners (1999)

    Provincialii

    Doi provinciali cu dare de mana, dar cu o viata conjugala falimentara, se ratacesc in jungla metropolei napadita de escroci, trasniti si rauvoitori.

    Regia: Sam Weisman
    9 2
    5.5
  • The First Wives Club (1996)

    Clubul primelor neveste

    Trei femei, parasite de sotii lor pentru alte femei, mai tinere si mai frumoase, hotarasc sa se razbune si sa-i aduca la sapa de lemn. Cum vor proceda?

    Regia: Hugh Wilson
    13 2
    6.4
  • Everyone Says I Love You (1996)

    Toți spun „Te iubesc”

    Film nominalizat la Globul de Aur 1997 pentru cea mai buna comedie muzicala. Sex, cuplu, barbatii macho, psihiatrul, intelectualul carcotas - in stilul si atmosfera glorioaselor comedii traditionale americane despre membrii unei familii traznite.

    Regia: Woody Allen
    8 0
    6.7
  • Death Becomes Her (1992)

    Tinerețe veșnică

    Momentul intalnirii dintre Madeline, acum trecuta de prima tinerete, si rivala sa din tinerete Helen, careia ii furase iubitul, declansaza o lupta pe viata si pe moarte pentru razbunare, dar si pentru descoperirea secretului tineretii fara batranete.

    Regia: Robert Zemeckis
    Oscar-uri:
    22 3
    6.6
  • HouseSitter (1992)

    Simte-te ca acasă

    Un tanar arhitect remarca intr-un bar din Boston o chelnerita cu care petrece o noapte. A doua zi, ea se instaleaza in vila din oraselul natal al barbatului si li se recomanda tuturor, chiar parintilor lui, drept sotia acestuia.

    Regia: Frank Oz
    25 0
    6.2
  • Deceived (1991)

    Deceptie

    Adrienne Saunders, o restauratoare de obiecte de arta de succes, este maritata cu Jack, si el un expert in materie. Sunt casatoriti de sase ani si sunt parintii unei frumoase fetite in varsta de cinci ani, Mary. Se pare ca familia Saunders nu duce...

    Regia: Damian Harris
    5 0
    6.1
  • Bird on a Wire (1990)

    Pasărea de pe sârmă

    Marianne (Goldie Hawn) se intilneste din intimplare cu fostul ei logodnic, Rick (Mel Gibson), si descopera ca acesta nu o mai recunoaste. Rick, un fost agent FBI, a fost supus unui program guvernamental prin care i s-a schimbat identitatea si memoria

    Regia: John Badham
    72 0
    6.0
  • Overboard (1987)

    Peste bord

    Umor și fantezie într-o combinație perfect dozată. Joanna, o bogătașă răsfățată de soartă, decide că a sosit vremea să schimbe ceva în viața ei. Alege, așadar, schimbarea cabinei ei de pe iahtul conjugal, refuzându-i, însă lui Dean, tâmplarul, plata.

    Regia: Garry Marshall
    97 2
    6.9
  • Wildcats (1986)

    Echipa de fotbal

    Filmul prezinta lupta unei profesoare de sport la un liceu normal (Goldie Hawn) de a deveni antrenor de fotbal al echipei liceului, cand acest post este vacant, in ciuda piedicilor puse de ceilalti profesori si de fostul sot. Fost sot (James...

    Regia: Michael Ritchie
    7 1
    6.0
  • Swing Shift (1984)

    Femei în timp de război

    Regizorul Johnathan Demme(“Philadelphia”, “Acuzata”, “Tacerea mieilor”) este autorul lui Swing Shift, o examinare a vietii americane din spatele frontului din timpul celui de-al doilea razboi mondial

    Regia: Jonathan Demme
    8 0
    5.9