Filmele și serialele cu Golshifteh Farahani

 • Golshifteh Farahani

  Golshifteh Farahani

  38 de ani
  Data nașterii: 10.07.1983
  Locul nașterii: Tehran, Iran
 • Invasion (2021)

  Scenariul: Simon Kinberg, David Weil
  178 5
  6.0
 • Girls of the Sun (2018)

  Fetele Soarelui

  Regia: Eva Husson
  8 1
  6.6
 • The Night Eats the World (2018)

  Sfârșitul vine noaptea

  După ce s-a trezit într-un apartament unde cu doar o noapte înainte o petrecere era în toi, Sam este forțat să înfrunte realitatea. El a rămas singur, iar zombii au invadat străzile din Paris.

  Regia: Dominique Rocher
  29 13
  6.0
 • The Upside (2017)

  Asistent de (ne)voie

  Bazat pe filmul francez „The Intouchables”, această comedie emoționantă se concentrează asupra unei prietenii neașteptate care se dezvoltă între un bărbat paraplegic bogat și îngrijitorul său, un tânăr cu cazier judiciar.

  Regia: Neil Burger
  59 3
  7.0
 • Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)

  Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar

  Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul Jack Sparrow este lovit şi mai abitir de valul neşansei atunci când piraţii fantomă conduşi de Căpitanul Salazar evadează din Triunghiul Diavolului hotărâţi să nimicească toţi piraţii de pe mare.

  Regia: Joachim Rønning, Espen Sandberg
  451 32
  6.5
 • Paterson (2016)

  Adam Driver joacă rolul lui Paterson, un șofer de autobuz, bărbat din clasa muncitoare, care trăiește în orășelul omonim din New Jersey și își încearcă norocul în scrisul de poezie, încurajat de soția sa, jucată de Golshifteh Farahani.

  Regia: Jim Jarmusch
  24 14
  7.4
 • În 1868, Marcelino Sanz de Sautuola descoperea accidental, cu ajutorul vânătorului Modesto Cubillas, picturile paleolitice din peştera Altamira.

  Regia: Hugh Hudson
  11 0
  6.0
 • Rosewater (2014)

  Apă pentru trandafiri

  Maziar Bahri e un jurnalist iranian-canadian, realizator de film și activist pentru drepturile omului. El s-a născut în Teheran, dar s-a mutat din 1988 în Canada pentru a studia film și politică. În 1997, Bahari a început să scrie articole despre...

  Regia: Jon Stewart
  4 0
  6.6
 • My Sweet Pepper Land (2013)

  Ținutul meu sălbatic

  Povestea lui Baran, erou al războiul de independență al kurzilor ajuns polițist într-o mică vale a Kurdistanului irakian, la granița cu Turcia și Iran.

  Regia: Hiner Saleem
  0 0
  7.0
 • Regia: Atiq Rahimi
  2 0
  6.9
 • Chicken with Plums (2011)

  Iubire persană

  Teheran, anul 1958 – De când îndrăgita vioară a lui Nasser Ali Khan, cel mai renumit violonist, este distrusă, acesta pierde gustul vieții. Incapabil să mai găsească o altă vioară pentru a o înlocui, el decide să se așeze în pat și să aștepte...

  Regia: Vincent Paronnaud, Marjane Satrapi
  3 0
  7.0
 • There Be Dragons (2011)

  Cu prețul sângelui

  Jurnalistul Robert Torres realizează un studiu despre preotul catolic Josemaria Escriva de Balaguer, care a fost canonizat în anul 2002 de către Papa Ioan Paul al II-lea și care a pus bazele controversatei organizații religioase Opus Dei.

  Regia: Roland Joffé
  5 1
  5.7
 • About Elly (2009)

  Despre Elly

  După mulţi ani petrecuţi în Germania, Ahmad se întoarce în Iran pentru a-şi petrece concediul. Prietenii lui din vremurile studenţiei organizează o ieşire de trei zile la Marea Caspică. Ieşit prin divorţ dintr-un mariaj nefericit cu o...

  Regia: Asghar Farhadi
  14 0
  8.0
 • Body of Lies (2008)

  Un ghem de minciuni

  Filmul este bazat pe nuvela scrisa de David Ignatius iar DiCaprio joaca rolul unui agent CIA, aflat in subordinea personajului lui Russell Crowe, ce are ca misiune descoperirea unui terorist Al-Qaeda care planuieste un nou atentat asupra Americii.

  Regia: Ridley Scott
  39 1
  7.1
 • Half Moon (2007)

  Regizorul Bahman Ghobadi continuă succesul filmului Turtles Can Fly şi A Time for Drunken Horses cu povestea unui un muzician-simbol de origine kurdă care, în ciuda sănătăţii şubrede, hotărăşte să îi ducă în Irak pe 12 dintre fiii săi, cu...

  Regia: Bahman Ghobadi
  1 0
  7.2