Filmele cu Gordon Clapp

  • Gordon Clapp

    Gordon Clapp

    75 de ani
    Data nașterii: 24.09.1948
    Locul nașterii: North Conway, New Hampshire, USA
  • Falling Up (2009)

    Poarta norocoasă

    Din cauza unor probleme, Henry renunță la școala de asistenți medicali pentru a se angaja ca portar într-o elegantă clădire rezidențială din New York. Într-unul dintre apartamente locuiește o tânără care îi atrage atenția în mod deosebit.

    Regia: David M. Rosenthal
    5 1
    5.6
  • Taking Chance (2009)

    Ultimul drum al soldatului Chance

    Inspirat din povestea adevărată a unui marinar american care s-a oferit voluntar să escorteze rămășițele unui soldat de 19 ani ucis în Irak până într-un orășel din îndepărtata Wyoming.

    Regia: Ross Katz
    5 0
    7.4
  • The Game Plan (2007)

    Plan de joc

    Dwayne este pe cale să întâlnească un adversar pe măsura lui - chiar dacă e vorba de o fetiță de numai 1,20m înâlțime. Dwayne își reafirmă imaginea de actor principal desăvârșit în rolul fundașului superstar Joe Kingman.

    Regia: Andy Fickman
    27 0
    6.4
  • The Rage: Carrie 2 (1999)

    Furia: Carrie 2

    In 1976, Sue Snell a asistat la cele mai cumplite momente din existenta sa: iubitul ei si cea mai mare parte a prietenilor a fost ucisa de Carrie White, o tanara cu proprietati telekinetice, care fusese umilita in public, de unul dintre colegii de...

    Regia: Katt Shea, Robert Mandel
    8 0
    4.8
  • Eight Men Out (1988)

    Ultimul joc

    Buck si Hap sunt doi tineri idealisti care joaca la White Sox, ajunsa in semifinalele din play-off. Echipa e patronata de Charles Cominskey, un manager zgarcit si autoritar, care isi neglijeaza jucatorii si ii trateaza cu dispret.

    Regia: John Sayles
    5 0
    7.2
  • Matewan (1987)

    Regia: John Sayles
    7 0
    7.9