Filmele cu Gordon Tootoosis

  • Gordon Tootoosis

    Gordon Tootoosis

    Data nașterii: 25.10.1941
    Decedat: 05.07.2011 (69 de ani)
  • Doomsday Prophecy (2011)

    Sfârșitul lumii

    SF

    Când o adevărată epidemie de probleme geologice ameninţă Pământul, se pare că un autor dispărut ar deţine secretul prin care poate prezice dezastrele.

    Regia: Jason Bourque
    4 1
    3.9
  • Un detectiv cu experienta face echipa cu o tanara fata, arheolog, pentru a dezlega misterul unei mumii conservate intr-o mlastina despre care se vorbeste ca ar avea puteri tamaduitoare. Acesta este povestea celor doua suflete ranite, in cautarea...

    Regia: Robert Budreau
    1 0
    5.3
  • Open Season (2006)

    Năzdrăvanii din pădure

    Boog, un urs grizzly fără instincte de supraviețuire, se trezește că viața îi este dată peste cap de întâlnirea cu Elliot, un cerb vorbăreț. Acesta îl convinge să își părăsească viața de vis pentru a „trăi în libertate, în mijlocul naturii".

    Regia: Roger Allers, Jill Culton, Anthony Stacchi
    15 0
    6.1
  • Alaska (1996)

    Filmul este ceea ce se poate numi o drama clasica de familie. Dupa sase luni de la moartea sotiei sale, Jake Barnes (Dirk Benedict) incearca sa lase in urma durerosul trecut si se muta cu cei doi copii ai sai intr-un satuc retras din Alaska....

    Regia: Fraser Clarke Heston
    10 0
    5.7
  • Regia: Danièle J. Suissa
    1 0
    4.2
  • Legends of the Fall (1994)

    Legendele toamnei

    O incursiune pasională în cele mai ascunse secrete ale iubirii, trădării și legăturilor de sânge, „Legendele toamnei” spune o poveste plină de forță despre trei frați care fac eforturi să rămână împreună, dar și despre femeia care intervine între ei.

    Regia: Edward Zwick
    Oscar-uri:
    46 0
    7.5