Filmele cu Gosha Kutsenko

  • Gosha Kutsenko

    Gosha Kutsenko

    56 de ani
    Data nașterii: 20.05.1967
    Locul nașterii: Zaporozhye, Ukrainian SSR, USSR [now Zaporizhia, Ukraine]
  • The Balkan Line (2019)

    Filiera balcanică

    Filiera balcanică este un film de acțiune ruso-sârb regizat de Andrey Volgin, dedicat operațiunii secrete de capturare a aeroportului Slatina din Kosovo după bombardamentul NATO din Iugoslavia.

    Regia: Andrey Volgin
    53 4
    6.6
  • Moy paren - Angel (2012)

    My Boyfriend is an Angel

    O poveste de dragoste fantastică, plină de umor și situații ingenios realizate, din care prejudecățile și spiritualitatea creștină nu lipsesc, într-un potpuriu care culminează cu încrederea că acolo sus cineva ne iubește și nimic nu e întâmplător.

    Regia: Vera Storozheva
    4 0
    6.6
  • The Darkest Hour (2011)

    Vremuri întunecate

    Cinci tineri nord-americani sosesc în capitala Rusiei pentru a petrece o vacanță de vis într-o metropolă despre care nu cunosc prea multe amănunte, dar se trezesc blocați într-un oraș invadat de o specie extraterestră malefică.

    Regia: Chris Gorak
    14 2
    4.9
  • Film realizat dupa romanul omonim al fratilor Strugatzkie. Actiunea se petrece in 2157. In una din misiuni Maxim aterizeaza fortat pe suprafata planetei Saraksh si in cateva minute nava sa este distrusa, iar el este luat prizonier de niste mutanti.

    Regia: Fyodor Bondarchuk
    3 0
    5.0
  • Echelon Conspiracy (2009)

    Conspirație la nivel înalt

    Toată tehnologia din lume este supravegheată. Orice telefon este ascultat şi orice dispozitiv electronic de telecomunicaţii este urmărit îndeaproape. Un singur telefon este rupt de la această reţea, având capacitatea de a analiza toate datele

    Regia: Greg Marcks
    24 0
    5.7
  • Dark Planet (2008)

    Anul 2157. Pilotii pamanteni strabat universul in lung si-n lat, Maxim Kamerrer fiind unul din ei. In una din misiuni, el aterizeaza fortat pe suprafata planetei Saraksh si imediat nava sa este distrusa, iar el este facut prizonier de niste mutanti.

    Regia: Fyodor Bondarchuk
    5 0
    5.1
  • The Turkish Gambit (2005)

    Gambitul turcesc

    Filmul se bazează pe romanul cu același nume al lui Boris Akunin și urmărește aventurile lui Erast Fandorin în timpul războiului ruso-turc din 1877-1878. Eroul o întâlnește pe frumoasa Varvara Andreevna Suvorova pe când acesta se îndrepta spre...

    Regia: Dzhanik Fayziev
    2 0
    6.9
  • Night Watch (2004)

    Veghea de noapte

    Actiunea are loc in Moscova zilelor noastre, si are ca subiect conflictul si echilibrul dintre fortele luminii si ale intunericului

    Regia: Timur Bekmambetov
    8 0
    6.4
  • Antikiller (2002)

    Anchetatorul criminalist Korenev este eliberat din inchisoare, unde a ajuns ca urmare a unor evidente incriminatorii, oferite judecatorilor de seful mafiot Shaman. Revenit la Moscova, el descopera ca lumea mafiotilor e condusa dupa reguli noi.

    Regia: Egor Konchalovsky
    3 0
    5.5
  • Sny (1993)

    Vise

    " etaleaza un intreg set de identitati, contraste si similitudini intre Rusia sfarsitului de secol 19 si cea de la finele secolului 20. Cea dintai era o epoca de glorie , a elegantei si a sofisticarii, cea de-a doua, una a saraciei , rusinii si a...

    Regia: Karen Shakhnazarov, Aleksandr Borodyanskiy
    1 0
    6.5