Filmele și serialele cu Götz Otto

  • Götz Otto

    Götz Otto

    56 de ani
    Data nașterii: 15.10.1967
    Locul nașterii: Dietzenbach, Germany
  • Crescendo (2020)

    Când Eduard Sporck, un dirijor cunoscut în întreaga lume, acceptă sarcina să creeze o orchestră israeliano-palestiniană de tineri, el e atras într-o furtună de probleme de nerezolvat. Cum au crescut într-o stare de război, suprimare sau risc...

    Regia: Dror Zahavi
    0 0
    6.8
  • Dignity (2019)

    Demnitate

    Membrii cultului germanic Colonia Dignidad au abuzat copii și au torturat și ucis prizonieri în tabăra lor secretă. Acum că dictatorul Pinochet nu mai e, procurorul Leo Ramirez trebuie să-l aducă pe liderul sectei în fața justiției.

    0 1
    6.7
  • Regia: Fernando Trueba
    3 2
    6.6
  • Iron Sky (2012)

    Cerul de Fier

    Neștiuți de nimeni, cercetătorii din fortăreața nazistă New Swabia din Antarctica au plecat în 1945, în rachete spațiale, spre Lună. Aici, în completă izolare, este în plină desfășurare construirea unei întregi armade de navete spațiale.

    Regia: Timo Vuorensola
    49 6
    5.9
  • Povestea Sfântului Augustin, unul dintre cei patru părinți ai bisericii creștine occidentale, filosof, teolog și episcop. După o tinerețe "păcătoasă", cum însuși mărturisește, după testarea câtorva culte și orientări filozofice, Augustin se botează.

    Regia: Christian Duguay
    4 1
    6.8
  • Alien Autopsy (2006)

    Autopsia extraterestrilor

    Ecranizarea in cheie comica a scandalului din 1995 cand doi tineri englezi au fost acuzati ca au falsificat un documentar despre incidentul Roswell din 1947.

    Regia: Jonny Campbell
    6 1
    5.9
  • Der Clown (2005)

    Clovnul

    Der Clown este lungmetrajul realizat dupa un popular serial TV german, difuzat in perioada 1996 - 2001. Serialul ne prezinta povestea unui justitiar independent, oficial mort, care in realitate sta ascuns si asteapta miscari din partea "tipilor...

    Regia: Sebastian Vigg, Roland Leyer
    0 0
    4.3
  • Ring of the Nibelungs (2004)

    Inelul nibelungilor

    Pornind de la mitul germanic al nibelungilor, intocmai ca si trilogia lui JRR Tolkien Stapanul inelelor, filmul prezinta povestea tanarului fierar Siegfried (Benno Furmann).

    Regia: Uli Edel
    20 4
    6.6
  • Beowulf (1999)

    Un castel medieval ajunge sa fie asediat de o nimicitoare forta a raului. Armata acestuia nu permite nimanui sa-l paraseasca. Un mercenar misterios, Beowulf, soseste intr-o zi si-si pune spada la dispozitia asediatilor.

    Regia: Graham Baker
    23 1
    4.1
  • Tomorrow Never Dies (1997)

    007 și Imperiul Zilei de Mâine

    Vestile rele sunt cele mai inspaimantatoare si, daca Elliot Carver reuseste sa-si duca la capat planul diabolic, va izbucni un razboi.

    Regia: Roger Spottiswoode
    65 1
    6.5