Filmele cu Graham Beckel

  • Graham Beckel

    Graham Beckel

    74 de ani
    Data nașterii: 22.12.1949
    Locul nașterii: Old Lyme, Connecticut, USA
  • Just Getting Started (2017)

    Bun venit la Villa Capri

    Este Crăciunul în deșert, iar viața este ușoară pentru Duke: isi umple timpul cu golf și poker și se distrează în compania doamnelor. El e cel mai tare din zonă... până când fostul cadru militar Leo sosește și amenință să devină noul mascul alfa.

    Regia: Ron Shelton
    110 28
    4.6
  • Dragon Nest: Warriors' Dawn (2014)

    Cuibul Dragonului - Începutul erei războinicilor

    Lambert se alătură Ligii Ucigașilor de Dragoni pentru a o salva pe Altera din ghearele Dragonului Negru.

    Regia: Yuefeng Song
    13 1
    6.3
  • Miss Meadows (2014)

    Domnișoara Meadows

    Domnișoara Meadows este mai mult decât o profesoară fermecătoare. Dincolo de exteriorul drăguț se află o justițiară. Misiunea ei este să îndrepte cu orice preț lucrurile rele din această lume dură.

    Regia: Karen Leigh Hopkins
    7 2
    5.8
  • Regia: Adrian Moat
    4 1
    6.7
  • Atlas Shrugged: Part I (2011)

    Revolta lui Atlas: Partea I

    Avand la baza un roman din 1957 de Ayn Rand, Atlas Shrugged ne spune povestea frumoasei Dagny Taggart, o puternica producatoare de cai ferate care lupta sa-si tina afacerea in viata in timp ce societatea se prabuseste in jurul ei...

    Regia: Paul Johansson
    9 0
    5.6
  • Peacock (2010)

    Doi

    John şi Emma Skillpa locuiesc dintodeauna în orăşelul Peacock din Nebraska. Când un tren deraiază în spatele curții lui John, toată lumea din liniștitul orășel este pe punctul de a afla cel mai obscur secret al lui John: dubla personalitate.

    Regia: Michael Lander
    1 1
    6.2
  • Vegas, Baby (2006)

    Petrecere la Vegas

    Regia: Eric Bernt
    2 0
    4.5
  • Helter Skelter (2004)

    Crime la-ntâmplare

    La sfarsitul anilor ‘60 Charlie Manson a innebunit America. Crimele facute de membrii Familiei in numele lui au declansat un fenomen in masa deopotriva periculos si inexplicabil. Iar filmul acesta se bazeaza pe evenimentele reale si ingrozitoare...

    Regia: John Gray
    4 2
    6.4
  • Northfork (2003)

    Regia: Michael Polish
    1 1
    6.2
  • Blue Streak (1999)

    Detectiv fără voie

    Hoțul de bijuterii Miles Logan vrea să recupereze un diamant pe care-l furase printr-o acțiune spectaculoasă și apoi să dispară pentru o vreme. El pretinde ca ar fi politist si se alege cu reputația de cel mai curajos, dur și nostim ofițer din L.A..

    Regia: Les Mayfield
    34 1
    6.3
  • Bulworth (1998)

    Senatorul democrat Bulworth, un politician plictisit si deziluzionat de minciunile si afacerile lumii politice, isi schimba atitudinea fata de alegatorii sai, incercand sa spuna ceea ce gandeste. Dispare apoi fara urma, incercand sa traiasca cu...

    Regia: Warren Beatty
    4 0
    6.8
  • Black Dog (1998)

    Câinele negru

    Pentru Jack Crews, sofer de tir profesionist, regulile transportului sunt simple: nu te uita la incarcatura. Nu intreba despre ruta. Nu te opri din mers.

    Regia: Kevin Hooks
    31 0
    5.5
  • Leaving Las Vegas (1995)

    Plecarea din Las Vegas

    După ce își pierde familia, Ben renunță la slujbă și pleacă în Las Vegas cu gândul de a-și cheltui agoniseala pe băutură. Îi lipsește, însă, o persoană care să-i fie alături. O cunoaște pe Sera, o prostituată la fel de singură ca și el.

    Regia: Mike Figgis
    Oscar-uri:
    29 4
    7.5
  • Jennifer 8 (1992)

    Jennifer

    Intr-o groapa de gunoi dintr-un orasel californian sunt descoperite bucati dintr-un cadavru. Un inspector ratat, atat in viata de familie cat si in profesie, fugar din Los Angeles, identifica urmele unui ucigas in serie.

    Regia: Bruce Robinson
    13 0
    6.3
  • Liebestraum (1991)

    Vis de iubire

    Nick, profesor de arhitectura la New York, soseste in Illinois. Il viziteaza pe Paul, un prieten care lucreaza la o companie de demolari. Nick vrea sa afle mai multe despre cele intamplate într-o veche cladire, unde in anii `30 s-a comis o crima

    Regia: Mike Figgis
    0 0
    5.9