Filmele și serialele cu Graham Crowden

  • Graham Crowden

    Graham Crowden

    Data nașterii: 30.11.1922
    Decedat: 19.10.2010 (87 de ani)
  • Calendar Girls (2003)

    Fetele din calendar

    Un Full Monty feminin cu multă piele la vedere, în care eroinele au între 50 şi 70 de ani. Venerabilele doamne care au pozat pentru o parodie a calendarului Pirelli există bine mersi şi-n realitate, iar decizia lor a făcut senzaţie în media mondială.

    Regia: Nigel Cole
    2 0
    6.9
  • Possession (2002)

    Pasiune

    Cãrti, scrisori, obiecte, jurnale. Acestea sunt uneltele unui grup de detectivi, studenti la literatura englezã. Doi dintre ei, Maud Bailey si Roland Michell, sunt pe cale sã descopere un mister care va rescrie istoria despre viata unor poeti.

    Regia: Neil LaBute
    7 0
    6.3
  • I Want You (1998)

    Te doresc

    Dupa noua ani de detentie pentru omucidere, rastimp in care n-a incetat sa fie obsedat de Helen, Martin se intoarce in oraselul sau. Dar Helen e buna prietena cu Honda, un emigrant bosniac de 14 ani, care afla ca Martin e vinovat de uciderea...

    Regia: Michael Winterbottom
    2 0
    6.1
  • Gulliver's Travels (1996)

    Calatoriile lui Gulliver

    Dupa opt ani de absenta, Gulliver se intoarce acasa, la familia sa, relatand povestiri fantastice despre tari ca Liliput si Brobdingnag sau Laputa. Relatarile sale sunt, de fapt, o critica la adresa societatii engleze.

    5 1
    6.9
  • Code Name: Emerald (1985)

    Nume de cod: Smarald

    In aprilie 1944, un agent al Aliatilor este trimist in Franta pentru a-l scoate din mainile germanilor pe unul dintre putinii oameni care stiau cu exactitate cand va avea loc Ziua Z si unde anume vor debarca Aliatii.

    Regia: Jonathan Sanger
    5 1
    5.9
  • Out of Africa (1985)

    Afară din Africa

    Departe de Africa e povestea unei femei cu o voință extraordinară care, împreună cu soțul ei infidel, administrează o plantație de cafea din Kenya. Ea își dă seama în curând că s-a îndrăgostit de acest ținut, de oameni și de un misterios vânător.

    Regia: Sydney Pollack
    Oscar-uri: x 7
    23 1
    7.1
  • The Company of Wolves (1984)

    Legenda lupilor

    O traista magica, plina de elemente de simbolism folcloric, despre varcolaci, sau, mai degraba, despre conotatiile lor sexuale...

    Regia: Neil Jordan
    7 0
    6.6
  • Britannia Hospital (1982)

    Spitalul Britannia

    Un reporter face un documentar despre absurditățile din societatea britanică, explorând activitățile bizare dintr-o instituție maladivă în ajunul unei vizite regale.

    Regia: Lindsay Anderson
    3 0
    6.2
  • Regia: Robert Young
    1 0
    7.2
  • The Little Prince (1974)

    Micul prinț

    O fantezie muzicală ecranizată după cartea cu același nume de Antoine de St. Exupery. Studiourile Paramount Pictures ne prezintă delicata poveste a singuraticului mic prinț blond, care străbate galaxii, suferă pentru toți prietenii săi și în inima...

    Regia: Stanley Donen
    5 0
    6.4
  • The Final Programme (1973)

    Programul final

    SF
    Regia: Robert Fuest
    0 0
    5.5
  • O Lucky Man! (1973)

    Norocosul

    Protagonistul peliculei regizata de Lindsay Anderson este tanarul Mick Travis, care se antreneaza pentru a deveni agent de vanzari la o companie de cafea. Acesta este inceputul unei cariere in care Mick are mare incredere, iar noi devenim martorii...

    Regia: Lindsay Anderson
    2 1
    7.6