Filmele și serialele cu Gregory Itzin

  • Gregory Itzin

    Gregory Itzin

    Data nașterii: 20.04.1948
    Decedat: 08.07.2022 (74 de ani)
  • Mob City (2013)

    Orașul mafiei

    „Mob City” ne prezintă orașul Los Angeles așa cum este el: casa starurilor de cinema, dar și orașul mafiei, căci Los Angeles este prins între polițiștii puternici și corupți și mafia determinată să transforme orașul în Vestul Sălbatic.

    Scenariul: Frank Darabont
    9 0
    7.4
  • The Ides of March (2011)

    Ziua trădătorilor

    Un tânăr director de comunicare lucrează pentru un candidat la președinție cu ascensiune rapidă. Pe parcursul campaniei, tânărul idealist cade pradă trădărilor și altor trucuri murdare ale politicienilor rivali mai experimentați

    Regia: George Clooney
    13 2
    7.1
  • The Change-Up (2011)

    Dacă aș fi... tu?

    Mitch și Dave au crescut împreună și erau de nedespărțit, dar de niște ani buni viața i-a dus pe căi separate. În timp ce Dave este un avocat epuizat de muncă, Mitch e celibatar, fără job și complet nematurizat. Fiecare invidiază existența celuilalt.

    Regia: David Dobkin
    40 1
    6.3
  • Covert Affairs (2010)

    Afaceri necurate

    Covert Affairs este un serial de actiune, care urmareste misiunile agentilor CIA. Rolul principal ii apartine proaspetei agente  Annie Walker (Piper Perabo). Annie Walker este agent de teren, ea find ajutata de Auggie Anderson (Cristopher Gorham),...

    Scenariul: Matt Corman, Chris Ord
    16 0
    7.3
  • Law Abiding Citizen (2009)

    Cetățeanul care respecta legea

    La 10 ani după ce soția și fiica i-au fost ucise brutal, Clyde Shelton se întoarce pentru a scoate dreptatea de la procurorul care instrumentase cazul ucigașilor.

    Regia: F. Gary Gray
    94 2
    7.4
  • The Mentalist (2008)

    În mintea criminalului

    Patrick Jane, este detectiv şi consultant la Biroul de Investigaţii Criminale din California (CBI). Este cunoscut pentru faptul că a elucidat un număr impresionant de crime datorită talentului deosebit de a observa până la cele mai mici detalii....

    Scenariul: Bruno Heller
    133 2
    8.2
  • Life or Something Like It (2002)

    O viață aproape perfectă

    In timpul unui interviu, un om al strazii ii spune reporterei ca mai are de trait doar cateva zile. Femeia este hotarata sa-si schimbe destinul prezis si incearca sa faca ceva cu viata ei.

    Regia: Stephen Herek
    20 0
    5.8
  • Evolution (2001)

    Evoluție

    Comedia Evoluţie prezintă haosul care se instalează atunci când un meteorit cade pe Pământ, eliberând forme de viaţă extraterestră ce vor da un nou înţeles expresiei “supravieţuieşte cel mai tare”

    Regia: Ivan Reitman
    18 2
    6.1
  • Original Sin (2001)

    Păcat originar

    Pornind de la clasicul thriller al lui Cornell Woolrich, Waltz Into Darkness, Michael Cristofer arunca o privire provocatoare asupra teritoriului misterios unde pasiunea si dragostea ii arunca pe oamenii obisnuiti intr-un vartej de minciuni si crime.

    Regia: Michael Cristofer
    44 0
    6.0
  • Regia: Steve Boyum
    0 0
    6.2
  • The Ultimate Lie (1996)

    Întâlnire la miezul nopții

    Claire e fiica lui Malcolm McGrath, decanul unei prestigioase școli de drept. Claire e plictisită de bogăția care o înconjoară și, fără știrea părinților ei, începe să lucreze ca prostituată pentru o agenție de lux. Unul dintre clienții cei mai...

    Regia: Larry Shaw
    0 0
    5.5
  • The Fabulous Baker Boys (1989)

    Formidabilii Baker-Boys

    Formidabilii pianisti din titlu sunt interpretati de formidabilii frati actori Jeff si Beau Bridges. Ei sunt secondati magnific de o Michelle Pfeiffer, care ne aminteste de Rita Haymorth in Gilda sau de Marilyn Monroe in Unora le place jazz-ul.

    Regia: Steve Kloves
    7 0
    6.9