Filmele cu Griff Furst

  • Griff Furst

    Griff Furst

    42 de ani
    Data nașterii: 17.09.1981
    Locul nașterii: Van Nuys, California, USA
  • 57 Seconds (2023)

    57 Secunde

    Franklin Fox (Josh Hutcherson), un tânăr blogger pasionat de tehnologie, reușește să obțină un interviu cu Anton Burrell (Morgan Freeman), un guru al tehnologiei. Mai mult decât atât, îi salvează viața când acesta este atacat. În urma acestor...

    Regia: Rusty Cundieff
    96 15
    5.4
  • Demonic (2017)

    Un ofițer de poliție și un psiholog investighează moartea a cinci persoane care au fost ucise în timp ce încercau să invoce spirite.

    Regia: Will Canon
    6 0
    5.3
  • The Founder (2016)

    Fondatorul

    Fondatorul este povestea lui Ray Kroc, un reprezentant comercial care a transformat McDonald's, un fast food deținut de doi frați, în unul dintre cele mai de succes lanțuri de restaurante din lume.

    Regia: John Lee Hancock
    81 6
    7.2
  • Code of Honor (2016)

    Cod de onoare

    Fostul colonel al fortelor speciale, Robert Sikes, se întoarce acasa din Orientul Mijlociu, pentru a deveni un justițiar, al carui unic scop este acela de a elimina criminalitatea în orasul sau, care s-a înrăutatit dramatic.

    Regia: Michael Winnick
    10 0
    4.1
  • Focus (2015)

    Concentrarea

    Nicky (Will Smith) e un escroc cu experiență. O întâlnește pe Jess (Margot Robbie) și o învață secretele meseriei, dar dispare când simte că începe să se atașeze de ea. Trei ani mai târziu, ei se reîntâlnesc. Ei au pus ochii pe aceeași pradă.

    Regia: Glenn Ficarra, John Requa
    82 5
    6.6
  • Transit (2012)

    Tranzit

    Filmul începe cu jaful unui camion plin cu bani. După jaf, forţele de ordine instalează filtre pentru prinderea suspecţilor. Cei patru hoţi, pentru a nu fi prinşi, se folosesc de o familie aflată în vacanţă.

    Regia: Antonio Negret
    5 0
    5.8
  • Miami Magma (2011)

    Vulcanul din mlaștină

    O expertă în vulcanologie și sora ei încearcă să oprească o operațiune ilegală de foraj petrolier înainte să declanșeze erupția unui supervulcan.

    Regia: Todor Chapkanov
    0 0
    3.2
  • Justice for Natalee Holloway (2011)

    Ultima călătorie: Goana după adevăr

    Justice for Natalee Holloway pornește pe urmele tinerei Natalee, adolescenta din Alabama dispărută în mod misterios în urma unei excursii cu școala în Aruba.

    Regia: Stephen T. Kay
    2 0
    5.3
  • Tribute (2009)

    Între coșmar și realitate

    Frumoasa Cilla McGowan, fostă copil vedetă, cumpără casa bunicii ei cu intenţia de a o salva şi întreţine. Visul ei pentru o viaţă liniştită în noua casă este ruinat, insă, de vise recurente legate de faimoasa ei bunică.

    Regia: Martha Coolidge
    5 2
    5.4
  • Regia: Leigh Scott
    0 0
    3.6
  • Take (2007)

    Ana și Saul

    Viețile a doi necunoscuți - o mamă cu o viață dificilă și un dependent de jocuri de noroc - se intersectează în miezul unei tragedii. Anii trec și fiecare trebuie să-și clarifice unele necunoscute atât față de sine cât și unul față de celălalt...

    Regia: Charles Oliver
    1 0
    5.8
  • Transmorphers (2007)

    Război cu extratereștrii

    O rasă supremă de roboți extratereștri cuceresc Pământul, în timp ce omenirea se vede nevoită să se retragă în catacombe. După aproximativ 300 de ani de dominare extraterestră, un grup de oameni dezvoltă un plan cu care au de gând să pună capăt...

    Regia: Leigh Scott
    0 2
    1.7
  • Regia: Peter Mervis
    0 0
    4.0
  • Alien Abduction (2005)

    Camera de tortura

    Dupa ce sunt rapiti de extraterestri, Jean si prietenii ei sunt dusi intr-un centru guvernamental secret, pentru testari psihologice si spalare de creier...

    Regia: Eric Forsberg
    0 0
    2.6
  • Boa vs. Python (2004)

    Boa contra Piton

    Doi dintre cei mai mari și înfricoșători prădători reptilieni. Atunci când un piton gigantic evadează din laboratorul în care era ținut, FBI-ul trebuie să elibereze un șarpe boa la fel de mare pentru a-l găsi și captura. Situația se complică...

    Regia: David Flores
    2 0
    2.8