Filmele și serialele cu Guillaume Gallienne

  • Guillaume Gallienne

    Guillaume Gallienne

    52 de ani
    Data nașterii: 08.02.1972
    Locul nașterii: Neuilly-sur-Seine - France
  • The Regime (2024)

    Regimul

    Scenariul: Will Tracy
    32 0
    6.1
  • Regia: Alexandre Astier
    4 1
    6.2
  • Down by Love (2016)

    Înnebunit de dragoste

    Directorul unei închisori își pune în joc cariera și căsnicia după ce se îndrăgostește de o deținută de două ori mai tânără decât el. O dramă bazată pe o poveste reală.

    Regia: Pierre Godeau
    4 1
    5.9
  • Paris, 1957. La 21 de ani, talentatul designer Yves Saint Laurent devine asistentul lui Christian Dior. După moartea neaşteptată a acestuia, Saint Laurent devine directorul artistic al uneia dintre cele mai mari companii de modă de pe glob. Prima...

    Regia: Jalil Lespert
    2 0
    6.2
  • Astérix and Obélix: God Save Britannia (2012)

    Astérix & Obélix: În slujba Majestății Sale

    Suntem în anul 50 Î. H. Cezar vrea să mai facă niște cuceriri, așa că se hotărăște să invadeze în fruntea legiunilor sale această insulă aflată la granițele lumii știute, acest ținut misterios numit Bretania.

    Regia: Laurent Tirard
    26 0
    5.3
  • Dorothée și Nicolas se cunosc la un festival și e dragoste la prima vedere. Însă neînțelegerile, trădările și opoziția familiilor le stau în cale.

    Regia: Pascal Thomas
    0 0
    4.5
  • Avenue Montaigne (2006)

    Fotolii de orchestră

    O actrita apreciata care viseaza un cinema intimist, un pianist exceptional care vrea sa cante in fata unui public ignorant si naiv, un colectionar care-si vinde intr-o seara opera de-o viata, o tanara provinciala care-si incearca norocul la...

    Regia: Danièle Thompson
    0 0
    6.7
  • The Colonel (2006)

    Colonelul

    1995, Paris. Colonelul in rezerva Raoul Duplan este gasit la el acasa, cu un glonte in cap. O scrisoare anonima este trimisa investigatorilor: "Colonelul a murit la Saint-Arnaud". 1957, Saind-Arnaud, estul Algeriei: un tinar ofiter jurist, Guy...

    Regia: Laurent Herbiet
    0 0
    7.0
  • Monsieur Ibrahim (2003)

    Domnul Ibrahim și florile din Coran

    La Paris, in anii ’60, Momo, un baiat de 13 ani, e destul de singuratic. Are un singur prieten – domnul Ibrahim, bacanul arab, filozoful de pe strada de-alaturi. Acesta il va face sa descopere lumea, femeile, dragostea si cateva principii majore.

    Regia: François Dupeyron
    4 1
    7.3
  • Fanfan (2003)

    Într-o țărișoară simpatică numită Franța, pe la mijlocul secolului 18, oamenii erau fericiți. Femeile erau mai mult sau mai puțin ușuratice, iar bărbații își vedeau de sportul preferat: războiul, singurul sport în care oamenii de rând aveau un rol.

    Regia: Gérard Krawczyk
    11 0
    5.7