Filmele cu Guy Mairesse

  • Guy Mairesse

    Guy Mairesse

    Data nașterii: 14.06.1924
    Decedat: 11.04.2009 (84 de ani)
  • That Most Important Thing: Love (1975)

    Important e să iubești

    Servais Mont, un fotograf profesionist, o intalneste pe Nadine Chevalier, o frumoasa si tanara femeie, ce isi castiga existenta jucand in filme erotice...

    Regia: Andrzej Żuławski
    2 1
    7.0
  • A Reason to Live, a Reason to Die (1972)

    Un motiv de a trăi, un motiv de a muri

    In timpul razboiului civil american, un grup de condamnati la moarte au de ales intre spanzuratoare si o misiune sinucigasa -de a-l ajuta pe fostul colonel Pembroke sa recastige fortul Holman si sa se razbune pe cel care l-a castigat miseleste.

    Regia: Tonino Valerii
    23 1
    6.1
  • La Praga, în 1951, un înalt funcționar politic cehoslovac este acuzat de spionaj în favoarea Statelor Unite. Totul este regizat pentru a-l determina pe bărbat, Artur London, să mărturisească delicte pe care nu le-a comis. Sfârșește prin a a-și...

    Regia: Costa-Gavras
    4 0
    7.8
  • L'amour avec des si (1966)

    Cu sufletul la gura

    Filmul spune povestea unei călătorii în Franța rurală a unui bărbat care ia o tânără pasageră. La radioul din mașină aud o știre despre un sadic evadat ale cărui victime sunt femeile tinere și copiii.

    Regia: Claude Lelouch
    0 0
    6.7
  • To Skin a Spy (1966)

    Un agent secret francez, Pascal Fabre, este trimis într-o misiune la Viena pentru a încerca să descopere sursa scurgerilor înregistrate în ultimele luni si să-și găsească prietenul, Margery, care trebuie să predea un dosar important.

    Regia: Jacques Deray
    1 0
    5.9
  • Tamango (1958)

    În secolul al XIX-lea, un african proaspăt capturat, prins pe o barcă de sclavi în drum spre Cuba, pornește o revoltă împreună cu ceilalți prizonieri.

    Regia: John Berry
    1 0
    6.4