Filmele cu Gwen Verdon

  • Gwen Verdon

    Gwen Verdon

    Data nașterii: 13.01.1925
    Decedat: 18.10.2000 (75 de ani)
  • Marvin's Room (1997)

    Camera lui Marvin

    De mai multi ani, de cand tatal lor a inceput sa aiba probleme de sanatate, destinul lui Lee (Meryl Streep) este separat de cel al surorii mai mari Bessie (Diane Keaton). Fiecare dintre ele locuieste in state diferite.

    Regia: Jerry Zaks
    6 0
    6.7
  • Cocoon: The Return (1988)

    Cocoon: Întoarcerea

    Cei care au plecat cu extratereștrii vin să-și revadă familiile. Pentru toți, dilema este dacă e mai bine să trăiască și să moară în această lume, dar să se bucure privindu-și nepoții cum joacă baseball sau să trăiască veșnic într-o altă lume...

    Regia: Daniel Petrie
    12 0
    5.4
  • Nadine (1987)

    Nadine si Vernon Hightower (Kim Basinger si Jeff Bridges) sunt in pragul unui divort amiabil, iar Vernon are deja o alta logodnica cand Nadine ii cere ajutorul ca sa recupereze niste poze compromitatoare de la un fotograf dubios.

    Regia: Robert Benton
    10 0
    5.5
  • Cocoon (1985)

    Trei varstnici care locuiesc la azil descopera o piscina intr-o casa vecina, unde fac baie. Ei realizeaza ca dupa fiecare baie se simt mai revigorati si intineriti. Motivul: cativa coconi de origine extraterestra depozitati temporar in piscina.

    Regia: Ron Howard
    Oscar-uri:
    16 0
    6.7
  • Cotton Club, un local mai mult decat celebru al New York-ului anilor 1930, in care mafia si gangsterii faceau legea, reprezenta un etalon al muzicii bune, al jazz-ului, in mod special, si a tot ceea ce putea sa insemne divertisment de calitate.

    Regia: Francis Ford Coppola
    21 1
    6.5