Filmele cu Hai Yu

  • Hai Yu

    Hai Yu

  • Birth of the Dragon (2016)

    Bruce Lee: Nașterea dragonului

    Filmul înfățișază un duel istoric în lumea artelor marțiale. A avut loc în 1965, între Wong Jack Man, cel mai cunoscut maestru kung fu chinez, și Bruce Lee, într-o vreme în care Chinatown, din San Francisco, era controlat de mafia din Hong Kong

    Regia: George Nolfi
    46 3
    5.7
  • Man of Tai Chi (2013)

    Ucigaș cu suflet pur

    Tânărul Chen Lin-Hu are o slujbă neînsemnată, lucrând ca un simplu curier, dar după serviciu strălucește ca un adevărat star în afirmare în lumea artelor marțiale cu un stil nemaivăzut și pe care l-a dezvoltat singur pornind de la tradiția Tai Chi.

    Regia: Keanu Reeves
    22 2
    6.0
  • Shaolin (2011)

    Trădat de aghiotantul său, Cao, tânărul războinic Hou Jie este forţat să se refugieze într-un templu shaolin. Este plin de ură, dar treptat înţelege învăţăturile budiste şi principiile shaolin cu ajutorul studiului şi al practicării artelor marţiale.

    Regia: Benny Chan
    16 1
    6.8
  • Tai Chi Master (1993)

    Răboinicii gemeni

    Junbao, care este orfan, crește într-un templu Shaolin și îl are alături pe bunul lui prieten Tianbao. În timpul unei lupte amicale lucrurile degenerează, iar Junbao și Tianbao sunt exmatriculați, fiecare alegând propriul drum.

    Regia: Yuen Woo-Ping
    28 1
    7.2
  • Martial Arts of Shaolin (1986)

    Artele martiale Shaolin

    Jet Li fuge din templul de nord al Shaolinilor, pentru a asasina un conducator despotic, chiar la extravaganta serbare a zilei de nastere a acestuia.

    Regia: Lau Kar-leung
    7 0
    6.5
  • Kids from Shaolin (1984)

    Templul Shaolin

    Doua familii rivale traiesc de-o parte si cealalta a unui rau. Ei practica stiluri de lupta diferite. Cand una dintre familii este atacata, cealalta ii vine in ajutor...

    Regia: Cheung Yam-Yim
    4 1
    6.3
  • Shao Lin si (1982)

    Maeștrii Shaolin

    Ucenicii Kung Fu - Fang Shih-Yu și Hu Hui-Chien - vor să răzbune moartea taților lor. Între timp, Dinastia Ching hotăraste să distrugă Templul Shaolin. Fang și Hu se întorc în templu la timp pentru a-i ajuta pe călugări în lupta împotriva soldaților.

    Regia: Cheung Yam-Yim
    8 2
    6.8