Filmele cu Hal Holbrook

  • Hal Holbrook

    Hal Holbrook

    Data nașterii: 17.02.1925
    Decedat: 23.01.2021 (95 de ani)
  • Blackway (2015)

    Haide cu mine!

    O tânără îi cere ajutorul lui Lester, un fost tăietor de lemne nerăbdător, care este singurul bărbat din oraș destul de curajos, sau destul de nebun, ca să i se alăture în încercarea ei de a scăpa de un fost polițist care o hărțuiește.

    Regia: Daniel Alfredson
    8 3
    5.3
  • Planes: Fire & Rescue (2014)

    Avioane: Echipa de intervenții

    Când avionul de curse Dusty află că motorul lui e defect și e posibil să nu mai poată concura niciodată, el trebuie să-și schimbe perspectiva și se lansează în lumea pompierilor aerieni.

    Regia: Roberts Gannaway
    7 0
    5.9
  • Savannah (2013)

    Regia: Annette Haywood-Carter
    8 0
    5.8
  • Promised Land (2012)

    Pământul promis

    Steve Butler (Matt Damon) este un reprezentant al unei companii de exploatare a gazului. O serie de evenimente îi vor schimba viața după ce ajunge într-un orășel unde angajatorii săi vor să pună mâna pe resursele naturale locale.

    Regia: Gus Van Sant
    7 1
    6.6
  • Lincoln (2012)

    Bazat pe romanul biografic a lui Doris Kearns Goodwin "Rivalii: Geniul politic a lui Abraham Lincoln", filmul se concentrează în special pe ultimele luni de viață ale lui Lincoln, romanul fiind prea stufos pentru a fi cuprins în întregime în film.

    Regia: Steven Spielberg
    Oscar-uri:
    27 3
    7.3
  • Water for Elephants (2011)

    Apă pentru elefanți

    Tânărului Jakob Jankovski îi mor ambii părinţi într-un accident, chiar cu o săptămână înainte ca el să-şi dea examenul de absolvire a facultăţii de medicină veterinară. Şocul îl aruncă într-o aventură care îi va schimba viaţa pentru totdeauna.

    Regia: Francis Lawrence
    14 1
    6.9
  • That Evening Sun (2009)

    Soarele în asfințit

    Un fermier din Tennessee trecut de prima tinerete se intoarce la ferma sa si este nevoit sa se confrunte cu o tradare familiala, reaparitia unui vechi dusman si posibila pierdere a fermei.

    Regia: Scott Teems
    1 0
    7.0
  • Killshot (2008)

    Killshot - Ținte sigure

    Killshot este un film de acţiune, în regia lui John Madden, în care joacă actori de notorietate, precum Diane Lane şi Mickey Rourke, alături de Thomas Jane, Rosario Dawson şi Johnny Knoxville. Thriller-ul urmăreşte încercările disperate ale...

    Regia: John Madden
    9 1
    6.0
  • Into the Wild (2007)

    În sălbăticie

    Crescut într-o suburbie bogată din Washington DC, Christopher McCandless decide la 24 de ani să întrerupă legăturile cu familia și să plece în sălbăticie. Ajuns în Alaska, Christopher decide să se decurce singur, vânând și mâncând rădăcini.

    Regia: Sean Penn
    34 6
    8.1
  • Regia: George Taweel, Rob Loos
    0 0
    7.1
  • The Majestic (2001)

    Maiestuosul

    Peter Appleton (Jim Carrey) este un tanar scenarist ambitios. El are o viata implinita: a facut un prim film de succes, are o iubita, o cariera in ascensiune. Cand totul ii merge atat de bine, ceva din trecutul lui ii da viata peste cap.

    Regia: Frank Darabont
    2 0
    6.9
  • Men of Honor (2000)

    Bărbați de onoare

    Men of Honor / Bărbati de onoare este inspirat din viata lui Carl Brashear, primul american de culoare căruia i s-a acordat titlul de instructor sef de scufundări în Marina americană.

    Regia: George Tillman Jr.
    31 0
    7.2
  • The Bachelor (1999)

    Burlacul

    Parasit de iubita, Jimmie afla ca bunicul sau a murit si ca nu poate intra in posesia mostenirii de o suta de milioane de dolari decat daca se insoara pana la 18:05 in ziua cand implineste 30 de ani. Adica a doua zi!!!

    Regia: Gary Sinyor
    6 1
    5.1
  • Hush (1998)

    Cântec de leagăn

    Helen a intalnit barbatul mult visat. Jackson are toate calitatile: e frumos, iubitor, provine dintr-o familie buna si il asteapta un viitor stralucit. Dar si pe Helen o asteapta o surpriza cand Jackson o duce acasa de Craciun..

    Regia: Jonathan Darby
    3 0
    5.4
  • Operation Delta Force (1997)

    Trupe de elită

    Un grup de teroristi neonazisti ocupa prin forta laboratoarele de cercetare ale Natiunilor Unite si fura o arma biologica si antidotul care ar putea preveni efectele devastatoare ale acesteia.

    Regia: Sam Firstenberg
    0 0
    3.8