Filmele și serialele cu Halle Berry

 • Halle Berry

  Halle Berry

  57 de ani
  Data nașterii: 14.08.1966
  Locul nașterii: Cleveland, Ohio, USA
  Oscaruri:
 • Moonfall (2022)

  În Moonfall, o forță misterioasă doboară Luna de pe orbită și o aruncă pe un curs de coliziune cu Pământul - și cu viața așa cum o cunoaștem noi. Cu doar câteva săptămâni înainte de impact, când lumea este în pragul distrugerii, directorul NASA și...

  Regia: Roland Emmerich
  289 25
  5.1
 • Bruised (2020)

  Cicatrici

  La ani buni după o înfrângere umilitoare, o luptătoare MMA are ocazia să se reabiliteze după ce fiul ei pe care l-a părăsit revine în peisaj.

  Regia: Halle Berry
  23 1
  6.2
 • John Wick: Chapter 3 (2019)

  John Wick 3: Război total

  Cea de-a treia parte a celebrei francize îl găsește pe infailibilul asasin John Wick într-o nouă situație la limita imposibilului: viața lui costă acum 14 milioane de dolari, drept pentru care o armată de vânători de recompense este pe urmele lui.

  Regia: Chad Stahelski
  443 52
  7.4
 • Kidnap (2017)

  Răpirea

  O mamă nu se dă în lături de la nimic ca să-şi recupereze fiul răpit.

  Regia: Luis Prieto
  167 18
  5.9
 • Comediantul Kevin Hart urcă pe scenă, în fața a 50.000 de oameni, în Lincoln Financial Field, Philadelphia.

  Regia: Tim Story, Leslie Small
  6 3
  5.9
 • Extant (2014)

  Existent

  O astronauta se întoarce acasă în urma unei misiuni de un an în spațiu. Ea încearcă sa se readapteze la viata normala în familia alături de fiul și soțul ei. Experientele ei din timpul misiunii și cele imediat următoare întoarcerii ei acasă duc în...

  Scenariul: Mickey Fisher
  15 1
  6.5
 • X-Men: Days of Future Past (2014)

  X-Men: Viitorul este trecut

  Eroii din trilogia originală X-Men se alătură eforturilor depuse de versiunile lor mai tinere din trecutul explorat de X-Men: First Class pentru a schimba un eveniment istoric ce ar putea pecetlui soarta tuturor purtătorilor genei X.

  Regia: Bryan Singer
  117 1
  7.9
 • The Call (2013)

  Apel de urgență

  Când Jordan Turner (Halle Berry), operatoare a liniei de urgență 911, primește un apel de la o adolescentă care tocmai a fost răpita, ea își dă seama că pentru a salva viața fetei va trebui să se confrunte cu un criminal din trecutul ei

  Regia: Brad Anderson
  19 1
  6.7
 • Cloud Atlas (2012)

  Atlasul norilor

  Cloud Atlas ne va purta în diferite epoci şi ţări, de la insulele Chatham de la jumătatea secolului 19 până într-un viitor îndepărtat, post-apocaliptic, pe urmele a şase reîncarnări ale aceluiaşi suflet.

  Regia: Tom Tykwer, Lana Wachowski, Lilly Wachowski
  73 9
  7.4
 • Dark Tide (2012)

  Valul întunecat

  Lungmetrajul prezintă povestea unui instructor de scufundări oceanice care se aventurează din nou în adâncuri. Asta după ce o întâlnire cu un rechin i-a fost aproape fatală

  Regia: John Stockwell
  6 0
  4.3
 • New Year's Eve (2011)

  De Anul Nou

  New Year's Eve readuce pe marile ecrane atmosfera romantică și personajele din Valentine's Day. Poveștile lor se petrec într-un interval scurt, dar extrem de important - cele 24 de ore dinaintea revelionului.

  Regia: Garry Marshall
  12 1
  5.6
 • Frankie & Alice (2010)

  Frankie și Alice

  Filmul Frankie and Alice redă povestea dramatică a unei femei (Halle Berry) care, afectată fiind de sindromul personalității multiple, luptă din să își păstreze adevărata identitate în fața ego-ului ei alternativ.

  Regia: Geoffrey Sax
  7 2
  6.4
 • Things We Lost in the Fire (2007)

  Pierderi dureroase

  O femeie al carei barbat a murit de curand il invita pe cel mai bun prieten al sotului ramas fara locuinta sa stea cu ea si cu cei doi copii ai ei. Pe parcurs barbatul ii ajuta pe membrii familiei sa treaca peste moartea tatalui si a sotului.

  Regia: Susanne Bier
  10 0
  7.1
 • Perfect Stranger (2007)

  Străin perfect

  Cand o jurnalista incepe sa ancheteze uciderea unui prieten, ea este aruncata in universul intalnirilor online. Ajutata sa-i ia urma asasinului de un amic, geniu al informaticii, ea va face o călători in spatiul virtual, dar deloc lipsit de pericole.

  Regia: James Foley
  24 4
  5.7
 • X-Men: The Last Stand (2006)

  X-Men: Ultima înfruntare

  Echipa X-Men, condusa de Profesorul Charles Xavier (Patrick Stewart), trebuie sa se lupte cu renascuta ca Dark Phoenix - Jean Grey. Ea este nu doar un pericol pentru ea insasi, ci si o amenintare la adresa camarazilor sai mutanti, cat si a umanitatii

  Regia: Brett Ratner
  72 1
  6.6