Filmele și serialele cu Hamilton Camp

  • Hamilton Camp

    Hamilton Camp

    Data nașterii: 29.10.1934
    Decedat: 01.10.2005 (70 de ani)
  • Aceasta este povestea călătoriei inițiatice a lui Tarzan. Băiatul începe să observe că nu este ca celelalte gorile, iar Kala, mama lui, îl liniștește spunându-i că diferențele pe care le observă sunt unele care îl fac mai puternic.

    Regia: Brian Smith
    4 0
    5.5
  • All Dogs Go to Heaven 2 (1996)

    Toți cățeii merg în Rai

    Charlie si Itchy se intorc pe Pamant pentru a gasi cornul lui Gabriel, dar pe drum sa intalnesc cu un tanar pe nume David, care a fugit de acasa.

    Regia: Larry Leker, Paul Sabella
    5 0
    5.5
  • Scooby-Doo and the Ghoul School (1988)

    Scooby-Doo și școala de vampiri

    Scooby Doo, Shaggy și Scrappy Doo viziteaza o scoala bantuita. Dupa ce fetele sunt rapite, tine de Scooby, Shaggy și Scrappy Doo sa le salveze.

    Regia: Charles A. Nichols, Ray Patterson
    2 0
    6.8
  • Scooby-Doo and the Reluctant Werewolf (1988)

    Scooby-Doo și Vârcolacul Nehotărât

    Cel mai misterios film cu Scooby Doo – si in plus o experienta paroasa pentru Shaggy – il are in rolul principal pe Contele Dracula care ii socheaza pe Scooby Doo si pe Shaggy intr-o aventura cu si despre varcolacii din Transilvania.

    Regia: Ray Patterson
    3 0
    6.7
  • DuckTales (1987)

    Povestirile rățoiului

    Scrooge McDuck, Huey, Dewey si Louie trec prin tot felul de aventuri si peripetii in acest serial de animatie marca Walt Disney.

    Scenariul: Jymn Magon
    0 0
    8.0
  • Scooby-Doo Meets the Boo Brothers (1987)

    Scooby-Doo îi întâlnește pe frații Boo

    Un unchi de-al lui Shaggy a murit și îl lasă pe el moștenitor iar acesta, împreună cu Scooby-Doo și Scrappy-Doo, se duce să-și revendice moștenirea. Ajung cu greu la locuința răposatului, fiind amenințați de un călăreț fără cap. Intrând în casă și...

    Regia: Ray Patterson, Paul Sommer, Carl Urbano
    3 1
    6.9
  • The Smurfs (1981)

    Strumfii

    Strumfii traiesc intr-un satuc de case-ciuperci in padurea fermecata. Condusi de Tata Strumf, minusculele creaturi asemanatoare cu elfii traiesc in pace si tihna. Singura amenintare o reprezinta odiosul vrajitor Gargamel si nesuferitul motan...

    Scenariul: Peyo
    0 0
    7.1
  • Evilspeak (1980)

    Regia: Eric Weston
    2 0
    5.6
  • Starcrash (1978)

    Cu universul aflat intr-o era a intunericului si cu Imparatul cel Bun amenintat cu distrugerea, un trio condus de cel mai bun pilot din galaxie, frumoasa si salbatica Stella Star, porneste intr-o batalie scanteietoare.

    Regia: Luigi Collo
    7 2
    4.0
  • Heaven Can Wait (1978)

    Raiul mai poate aștepta

    Filmul il prezinta pe Joe Pendleton, fundaș al echipei Los Angeles Rams care ajunge în Rai în mod accidental, din cauza unei escorte celeste zeloase. Joe se întoarce pe Pământ în corpul unui alt bărbat, un nume puternic în lumea marilor corporații.

    Regia: Buck Henry, Warren Beatty
    Oscar-uri:
    7 0
    6.9
  • My Cousin Rachel (1954)

    Verișoara mea Rachel

    Tanarul Philip Ashley afla de moartea varului sau foarte bogat, Ambrose, si o suspecteaza imediat pe noua sotie a acestuia, Rachel, care l-ar fi putut ucide pentru a pune mana pe mostenire. Dar banuielile lui se risipesc o data ce face cunostinta...

    Regia: Henry Koster
    21 0
    7.0