Filmele și serialele cu Hanno Koffler

  • Hanno Koffler

    Hanno Koffler

    44 de ani
    Data nașterii: 25.03.1980
    Locul nașterii: Berlin, Germany
  • Prey (2021)

    Prada

    O excursie în sălbăticie devine o cursă disperată pentru supraviețuire în care cinci prieteni încearcă să se salveze de un atacator misterios care e pe urmele lor.

    Regia: Thomas Sieben
    10 1
    4.3
  • Pagan Peak (2018)

    Scenariul: Cyrill Boss, Philipp Stennert
    40 5
    8.0
  • Never Look Away (2018)

    Lucrare fără autor

    Filmul spune povestea lui Kurt, un tânăr student la Arte, care se îndrăgostește de colega lui Ellie. Tatăl lui Ellie, profesorul Seeband, un doctor faimos, nu este mulțumit de alegerea fiicei lui și jură să distrugă relația celor doi.

    Regia: Florian Henckel von Donnersmarck
    43 3
    7.7
  • Free Fall (2013)

    Cădere liberă

    Perspective de carieră în poliţie, soţia însărcinată, vila plătită cu împrumut de părinţi: viaţa lui Marc e bine aranjată. Însă la o instruire îl întâlneşte pe colegul său Kay. Şi în timpul antrenamentelor de alergare, Marc dobândeşte o nouă...

    Regia: Stephan Lacant
    3 0
    7.5
  • Krabat (2008)

    Krabat - Moara satanică

    Un film despre magie neagra, prietenie, iubire si moarte, filmat in imprejurimile Sibiului. În Anul Domnului 1646, tările germanice erau implicate într-o serie de războaie groaznice, cunoscute in istorie ca si „Războiul de 30 de ani”.

    Regia: Marco Kreuzpaintner
    3 0
    6.1
  • The Red Baron (2008)

    Baronul roșu

    Baronul Manfred von Richthofen este cel mai temut si respectat pilot al fortelor aeriene germane. Pentru el si camarazii lui, luptele in aer sunt privite ca evenimente sportive si provocari tehnice.

    Regia: Nikolai Müllerschön
    43 1
    6.3
  • Anatomy 2 (2003)

    Sequelul la Anatomy nu e mai bun, nu e mai rau decat prededecesorul sau...e doar... altfel. Doctorul Hauser se muta in Berlin ca medic la o clinica faimoasa, dorind sa-si imbunatateasca cunostintele, iar asta sa-l ajute pe fratele sau...

    Regia: Stefan Ruzowitzky
    2 0
    5.0