Filmele și serialele cu Hans Matheson

  • Hans Matheson

    Hans Matheson

    48 de ani
    Data nașterii: 07.08.1975
    Locul nașterii: Stornoway, UK
  • Jericho (2016)

    Scenariul: Stephen Thompson
    4 0
    6.8
  • 300: Rise of an Empire (2014)

    300: Ascensiunea unui imperiu

    Acțiunea filmului 300: Rise of an Empire se petrece înainte de lupta de la Termopile, într-o perioadă în care regele Xerxes consolidează puterea imperiului persan. Întreaga poveste este centrată pe colosala înfruntare navală de la Salamina.

    Regia: Noam Murro
    100 5
    6.2
  • The Christmas Candle (2013)

    Lumânarea de Crăciun

    Regia: John Stephenson
    8 0
    6.2
  • Clash of the Titans (2010)

    Înfruntarea titanilor

    După ce Hades îi omoară familia, Perseus se oferă voluntar să conducă o misiune împotriva lui Hades înainte ca acesta să ia puterea din mâinile lui Zeus. Lupta pentru supremație îi aduce față în față pe oameni, regi și zei.

    Regia: Louis Leterrier
    77 1
    5.8
  • După un șir lung de crime violente de tip ritual, Holmes și Watson sosesc la timp pentru a salva ultima victimă și pentru a-l prinde pe ucigaș: recidivistul Lord Blackwood. Acesta amenință că se va întoarce din morți și o și face, desigur.

    Regia: Guy Ritchie
    99 2
    7.6
  • Tess of the D'Urberville este adaptarea de 4 ore pentru televiziune a cărții lui Thomas Hardy cu același nume. Acesta spune povestea lui Tess Durbeyfield, o fată săracă născută la țară a cărei familie va afla că are legături nobile.

    4 1
    7.6
  • Bathory: Countess of Blood (2008)

    Elizabeth de Bathory, contesa însângerată

    Bathory este bazat pe ledendele existente in jurul vietii si faptelor contesei Elizabeth Bathory, cunoscuta drept cea mai mare ucigasa cu sange rece din istoria omenirii.

    Regia: Juraj Jakubisko
    9 0
    5.7
  • Half Light (2006)

    Penumbra

    Ocupata pina peste cap cu scrierea unui roman, Rachel uita poarta din spate deschisa, iar fiul ei se ineaca in lacul din apropiere. Opt luni mai tirziu casnicia ei e pe duca, iar inspiratia necesara pentru a scrie romanul ii lipseste cu desavirsire.

    Regia: Craig Rosenberg
    11 0
    6.0
  • Nero (2004)

    Imperiul: Nero

    Imperiul: Nero este al doilea film din seria Imperiul, dupa Imperiul: Augustus. Astfel, ecranizarile ce au la baza istoria Imperiului Roman continua cu viata excentricului Nero, unul dintre cei mai controversati imparati romani.

    Regia: Paul Marcus
    3 0
    5.5
  • Deathwatch (2002)

    Deathwatch - frontul morții

    Pe scurt: în timpul primului rãzboi mondial, un batalion de soldati britanici se refugiazã într-o transee germanã pãrãsitã si, odatã cu lãsarea noptii, cade pradã unui dusman nevãzut venit direct din filmele horror. Pe lung: în ciuda bugetului de...

    Regia: M.J. Bassett
    9 3
    5.9
  • Doctor Zhivago (2002)

    Doctor Jivago

    Electrizanta si fidela ecranizare dupa remarcabilul roman omonim, incununat cu premiul Nobel pentru literatura, de Boris Pasternak. O inegalabila poveste despre pacat, iubire si tradare, interzisa de autoritatile sovietice inca din 1957, anul...

    5 1
    7.3
  • I Am Dina (2002)

    Dina

    Filmul prezinta drama maturizarii unei fete care a fost respinsa de tatal sau, dupa ce a provocat accidental moartea mamei.

    Regia: Ole Bornedal, Tony Spataro
    0 0
    6.5
  • The Mists of Avalon (2001)

    Misterul din Avalon

    Bazat pe un bestseller a lui Marion Zimmer Bradley, filmul este povestea femeilor din spatele regelui Arthur – mama lui – Igraine, sora- Morgaine, matusa - Viviane, Lady of the Lake si sotia lui - Gwenwyfar.

    12 1
    6.8
  • Canone inverso - Making Love (2000)

    Canon în oglindă

    Constanzia bea bere într-un bar din Praga, într-o noapte de vară din 1968, în timp ce un violonist intră și începe să cânte un canon în oglindă pentru ea. Nu e o întâmplare, acea muzică și acea vioară au o poveste care îi pot da motive de îngrijorare

    Regia: Ricky Tognazzi
    2 1
    7.1