Filmele cu Hans Meyer

  • Hans Meyer

    Hans Meyer

    Data nașterii: 21.07.1925
    Decedat: 03.04.2020 (94 de ani)
  • Red Sonja (1985)

    Gedren, aflata in cautarea stapanirii totale asupra lumii, ucide intr-un raid asupra orasului Hablac pe protectoarea talismanului care i-ar da puteri nelimitate. Red Sonja, sora celei ucise, porneste cu propria-i sabie magica pentru a o opri.

    Regia: Richard Fleischer
    40 1
    5.1
  • The Magnificent One (1973)

    Magnificul

    Un scriitor de carti de spionaj poate realiza zeci de scenarii, in functie de cei pe care ii intalneste in fiecare zi. Acesta este si cazul lui Francois, care isi imagineaza ca este personajul principal al cartilor sale, adica Bob Saint Clar, un...

    Regia: Philippe de Broca
    17 0
    7.1
  • Perched on a Tree (1971)

    În pom

    Un cunoscut industrias (Louis de Funes) pierde controlul volanului si, in loc sa se prabuseasca in mare, aterizeaza in varful unui copac. Dupa ce petrece acolo cateva zile, in sfarsit edescoperit de autoritati. Dar va fi salvat?

    Regia: Serge Korber
    8 2
    6.3
  • Cannon for Cordoba (1970)

    Tunuri pentru Cordoba

    George Peppard este un tânăr care conduce un grup restrâns pentru a elimina şase tâlhari înainte ca aceştia să fie folosiţi de liderul rebel şi de armata mexicană. O aventură istorică palpitantă.

    Regia: Paul Wendkos
    10 0
    5.7
  • Regia: Yves Boisset
    0 0
    5.3
  • The Last Adventure (1967)

    Aventurierii

    Un fost pilot, ramas fara licenta de zbor dupa tentativa de a trece cu avionul pe sub Arcul de Triumf din Paris, cel mai bun prieten al acestuia si o tanara pictorita pleaca spre Congo, in aventura vietii lor: localizarea epavei unui avion,...

    Regia: Robert Enrico
    18 0
    7.0