Filmele cu Harrison Ford

 • Harrison Ford

  Harrison Ford

  79 de ani
  Data nașterii: 13.07.1942
  Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
 • The Call of the Wild (2020)

  Chemarea străbunilor

  Chemarea străbunilor transpune pe ecran povestea lui Buck, un câine iubitor, a cărui viață domestică este dată peste cap atunci când este îndepărtat de casa sa din California și ajunge în sălbăticia din Alaska, în timpul goanei după aur din anii 1890

  Regia: Chris Sanders
  261 10
  6.7
 • The Secret Life of Pets 2 (2019)

  Singuri acasă 2

  "Singuri acasă 2" este continuarea imensului succes din 2016, și ne duce iar în lumea secretă a animăluțelor de companie, cu noi peripeții și aventuri atunci când sunt lăsați singuri acasă.

  Regia: Chris Renaud, Jonathan del Val
  87 9
  6.4
 • Joan Didion: The Center Will Not Hold (2017)

  Joan Didion: Centrul nu va rezista

  Regia: Griffin Dunne
  2 0
  7.4
 • Blade Runner 2049 (2017)

  Vânătorul de recompense 2049

  La trei decenii după primul film, un nou blade runner dezvăluie un secret de demult, care ar putea arunca omenirea în haos. Descoperirea lui îl obligă să ia urma lui Rick Deckard, un fost blade runner de la LAPD, care a dispărut în urmă cu 30 de ani.

  Regia: Denis Villeneuve
  Oscar-uri:
  487 113
  8.0
 • Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

  Războiul stelelor - Episodul VII: Trezirea Forței

  Acțiunea are loc la 35 de ani de la evenimentele din episodul VI. O nouă răfuială între Imperiu și forțele Rezistenței, conduse de Poe Dameron (Oscar Isaac), va avea loc. Kylo Ren face promisiunea de a termina ce a început Darth Vader

  Regia: J.J. Abrams
  173 5
  7.8
 • The Age of Adaline (2015)

  Secretul lui Adaline

  Adaline (Blake Lively), o femeie născută la începutul secolului 20, devine nemuritoare după un accident straniu. După ani petrecuți în solitudine, ea întâlnește un bărbat pentru care și-ar putea pierde nemurirea

  Regia: Lee Toland Krieger
  67 1
  7.2
 • The Expendables 3 (2014)

  Eroi de sacrificiu 3

  Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) și restul echipei ajung față în față cu Conrand Stonebanks, un traficant de arme fără scrupule, un personaj pe care Barney s-a văzut obligat să îl elimine definitiv...

  Regia: Patrick Hughes
  57 2
  6.1
 • David Blaine: Real or Magic (2013)

  David Blaine: Realitate sau Magie

  Documentarul merge pe urmele magicianului David Blaine, intrând în casele unora dintre cele mai mari celebrități din lume, precum Jamie Foxx, Bryan Cranston, Aaron Paul, Ricky Gervais, Katy Perry, Lenny Kravitz, Will Smith, Stephen Hawking ș.a.

  Regia: Matthew Akers
  1 0
  7.7
 • Ender's Game (2013)

  Jocul lui Ender

  Într-un viitor nu foarte îndepărtat, o rasă extraterestră atacă Pământul, salvatorul planetei fiind comandantul flotei internaţionale, Mazer Rackham. Un nou atac e însă iminent, iar Armata Internaţională trebuie să găsească cel mai puternic luptător.

  Regia: Gavin Hood
  42 2
  6.6
 • Paranoia (2013)

  Adam Cassidy (Liam Hemsworth) este un tânăr obişnuit care încearcă să promoveze în compania sa, Wyatt Corporation. Dar Adam face o greşeală, iar autoritarul său şef Nicholas Wyatt (Gary Oldman) îl şantajează ca să-l spioneze pe marele său rival.

  Regia: Robert Luketic
  8 0
  5.6
 • 42 (2013)

  42: Povestea lui Jackie Robinson

  Filmul spune povestea vieții lui Jackie Robinson, sportiv american ce a devenit primul bărbat de culoare acceptat să joace în Prima Ligă (MLB). El a întrerupt segregarea rasială din baseball când a debutat în 1947 la echipa Brooklyn Dodgers.

  Regia: Brian Helgeland
  6 0
  7.5
 • Cowboys & Aliens (2011)

  Cowboys & Extratereștri

  Filmul spune povestea unei nave spaţiale extraterestre care se prăbuşeşte pe câmpul de lângă Silver City din Arizona, în Vestul Sălbatic. Acest eveniment schimbă cu totul viaţa localnicilor

  Regia: Jon Favreau
  78 3
  6.0
 • Carrie Fisher: Wishful Drinking (2010)

  Adevărata poveste a prințesei Leia

  "Adevărata poveste a Prințesei Leia" este adaptarea producției autobiografice a lui Carrie Fisher care spune povestea vieții ei, creând o combinație între interviuri cu familia, înregistrări de arhivă și un one-woman show.

  Regia: Fenton Bailey, Randy Barbato
  0 0
  7.5
 • Morning Glory (2010)

  Matinal cu scandal

  Legendarul jurnalist american Ted Koppel a demisionat, dezgustat de politica trustului la care lucra, orientată către emisiunile de seară cu specific monden. El va ajunge astfel pe mâinile unei talentate și promițătoare producătoare de televiziune.

  Regia: Roger Michell
  12 0
  6.5
 • Extraordinary Measures (2010)

  Măsuri extraordinare

  Pelicula se inspira din povestea adevarata a sotilor John si Aileen Crowley. Cei doi nu au incetat niciodata sa spere ca vor gasi un cercetator care sa le vindece copiii de o boala genetica rara si incurabila.

  Regia: Tom Vaughan
  8 0
  6.4