Filmele și serialele cu Harry Connick Jr.

  • Harry Connick Jr.

    Harry Connick Jr.

    56 de ani
    Data nașterii: 11.09.1967
    Locul nașterii: New Orleans, Louisiana, USA
  • Fear of Rain (2021)

    Regia: Castille Landon
    18 2
    5.9
  • Dolphin Tale 2 (2014)

    Povestea delfinului 2

    Aventurile lui Winter, puiul de delfin, nu s-au terminat! După ce i-a fost implantată o proteză care să-i suplinească lipsa cozii, Winter își pierde mama-surogat. Singură si tristă, ea nu își mai dorește nimic, nici măcar compania lui Sawyer.

    Regia: Charles Martin Smith
    4 0
    6.4
  • Dolphin Tale (2011)

    Povestea delfinului

    Sawyer, un băiat de 10 ani, se împrieteneşte cu Winter, un delfin femelă care şi-a pierdut coada prinsă într-o capcană pentru crabi. Sawyer îi motivează pe cei din jur pentru a căuta o soluţie care să-i ţină în viaţă prietena.

    Regia: Charles Martin Smith
    14 0
    6.8
  • New in Town (2009)

    Nouă în oraș

    Lucy Hill este o tânără consultantă de afaceri, care se vede brusc nevoită să facă față unei provocări neașteptate. Trebuie să renunțe la traiul ei confortabil din Miami pentru a supraveghea restructurarea unei fabrici tocmai din Minnesota.

    Regia: Jonas Elmer
    17 1
    5.7
  • Living Proof (2008)

    Dovada vie

    Dennis Slamon (Harry Connick Jr.) dezvoltă un medicament despre care crede că va deveni un tratament revoluționar împotriva cancerului la sân. Atunci când fondurile pentru proiect îi sunt retrase, el trebuie să găsească alte modalități de finanțare.

    Regia: Dan Ireland
    0 0
    6.8
  • P.S. I Love You (2007)

    P.S. Te iubesc

    O tanara vaduva descopera ca raposatul ei sot i-a lasat o lista de zece mesaje care ii sunt livrate anonim si sunt menite sa-i usureze trecerea peste perioada de doliu. Cu ajutorul lor, va invata ca nu totul este pierdut si ca viitorul nu este negru.

    Regia: Richard LaGravenese
    31 3
    7.0
  • Bug (2006)

    Omul cu gândacii

    Scapata de curand de sotul ei abuziv, Agnes se muta intr-un motel precar, unde cunoaste un veteran al Razboiului din Golf, Peter. Intre ei se leaga o poveste de dragoste, dar lucrurile scapa de sub control cand motelul este invadat de gandaci...

    Regia: William Friedkin
    4 2
    6.1
  • The Happy Elf (2005)

    Regia: John Rice
    0 0
    5.1
  • Basic (2003)

    Instrucția

    Un fost politist este atras într-un mister ce se adânceste constant, legat de disparitia temutului sergent Nathan, ca si a mai multor soldati de elită ai Fortelor Speciale.

    Regia: John McTiernan
    39 1
    6.4
  • Life Without Dick (2002)

    Viata fara Dick

    Colleen isi impusca din greseala prietenul. Crima este vazuta doar de Danny, un apropiat al mafiei. Cei doi se indragostesc si hotarasc sa se ajute reciproc: Danny o scapa pe Colleen de cadavru, in timp ce ea se intalneste cu sefii mafioti.

    Regia: Bix Skahill
    0 0
    3.9
  • The Iron Giant (1999)

    Uriașul de fier

    În timpul Razboiului rece, un baietel de noua ani pe nume Hogharth visa cu ochii deschisi la momentul cand extraterestrii vor invada Pamantul. Intr-o zi, el aude un pescar povestind că un robot urias a cazut din cer intr-un lac din apropiere.

    Regia: Brad Bird
    26 0
    8.1
  • Hope Floats (1998)

    A doua șansă

    Hope Floats este povestea unei tinere femei care, părăsită de soțul ei, se vede nevoită să ia totul de la început. Un film despre dragoste și despre valorile familiei și, mai ales, un film care ne învață să ne acordăm o a doua șansă

    Regia: Forest Whitaker
    13 1
    6.0
  • Will & Grace (1998)

    Will si Grace

    Serialul prezinta ispravile a doi buni prieteni: Grace - un designer de interior sexy si inteligent si Will -un avocat foarte apreciat. Amandoi sunt in cautarea iubirii si sunt facuti unul pentru celalalt, potrivindu-se din toate punctele de...

    Scenariul: David Kohan, Max Mutchnick
    2 0
    7.4
  • Excess Baggage (1997)

    Surplus de bagaje

    Emily T. Hope e o adolescenta care ar face orice pentru a atrage atentia tatalui ei, dar cum toate incercarile ii sunt zadarnice, recurge la o ultima solutie: isi pune la cale propria rapire!

    Regia: Marco Brambilla
    7 0
    5.4
  • Copycat (1995)

    Crime la indigo

    Filmul investigheaza psihologia unui criminal in serie care isi alege victimele dupa cele mai atipice criterii. El reconstituie in fapt crime abominabile comise de ucigasi in serie celebri din istoria Americii, instaurand teroarea in San Francisco.

    Regia: Jon Amiel
    19 0
    6.6