Filmele cu Harry Groener

  • Harry Groener

    Harry Groener

    72 de ani
    Data nașterii: 10.09.1951
    Locul nașterii: Augsburg, Bavaria, Germany
  • Delirium (2018)

    Delir

    Tom Walker tocmai a fost eliberat dintr-un azil după ce a fost instituționalizat ca adolescent timp de 20 de ani, pe motiv de nebunie, în urma unei acuzații de participare la crimă. În mod ciudat, tatăl lui Tom s-a sinucis cu câteva zile în urmă,...

    Regia: Dennis Iliadis
    28 3
    5.7
  • A Futile and Stupid Gesture (2018)

    Un gest stupid și inutil

    În anii '70 şi '80, succesul şi forţa revistei National Lampoon au creat un nou imperiu media controlat de genialul, dar tulburatul Doug Kenney.

    Regia: David Wain
    6 3
    6.7
  • A Cure for Wellness (2016)

    O terapie pentru viață

    Un tânăr executiv ambițios este trimis pentru a prelua CEO-ul companiei sale de la un "centru de wellness" idilic, dar misterios, aflat în Alpii elvețieni. Ajuns acolo, bănuiește că tratamentele miraculoase nu sunt ceea ce par.

    Regia: Gore Verbinski
    100 16
    6.4
  • Regia: Chris Sparling
    2 0
    5.5
  • About Schmidt (2002)

    Despre Schmidt

    Un agent de asigurari se trezeste ca pensionarea e mai dificila decat monotonia pe care a indurat-o mai bine de 40 de ani la serviciu. Atunci cand sotia-i moare brusc, Schmidt o ia razna. El spera sa se reconcilieze cu fiica instrainata.

    Regia: Alexander Payne
    20 1
    7.2
  • The Day the World Ended (2001)

    Ziua in care lumea s-a sfarsit

    Uneori, chiar si cei mai mici baietei au secrete terifiante. Un psiholog de liceu (Nastassja Kinski) investigheaza moartea mamei unui elev si afla ca baiatul se crede fiul unui extraterestru care devoreaza fiintele umane. Dr. Jennifer Stillman...

    Regia: Terence Gross
    0 0
    4.4
  • Dance with Me (1998)

    Dansează cu mine

    Tanarul cubanez, Rafel Infante (Chayanne) pleaca din Cuba dupa moartea mamei si ajunge in Houston pentru a-si cunoaste tatal, pe John Burnett (Kris Kristofferson). Burnett nu stie ca tanarul este fiul sau, iar Rafael nu stie cum sa-i spuna.

    Regia: Randa Haines
    16 1
    5.9