Filmele cu Hartmut Becker

  • Hartmut Becker

    Hartmut Becker

    Data nașterii: 06.05.1938
    Decedat: 22.01.2022 (83 de ani)
  • The German Friend (2012)

    Prietenul meu german

    La sfârșitul anilor '50, în Buenos Aires, tânăra Sulamit, fiica unor emigranți germani evrei se împrietenește cu vecinul ei, Friedrich, care este fiul unui fost ofițer SS. În următorii 30 de ani, această moștenire apăsătoare va umbri constant...

    Regia: Jeanine Meerapfel
    0 0
    6.1
  • Windows on Monday (2006)

    Geamurile vin luni

    Nina pleaca de acasa si sfarseste alaturi de un cunoscut jucator de tenis imbatranit (Ilie Nastase al nostru, intr-un glorios rol surpriza), la un hotel al fanilor sportului.

    Regia: Ulrich Köhler
    0 0
    6.4
  • Young Catherine (1991)

    Tineretea Ecaterinei

    Filmul urmareste evolutia succesoarei lui Petru cel Mare, din anii adolescentei sale, pana la incoronarea ca imparateasa a Rusiei.

    Regia: Michael Anderson
    1 1
    7.4
  • Triumph of the Spirit (1989)

    Triumful spiritului

    Bazat pe povestea unui fost boxer grec dar cu sange evreiesc, medaliat la Olimpiada si care a fost luat prizonier in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, actiunea filmului este plasata in tragicul decor al lagarului de la Auschwitz.

    Regia: Robert M. Young
    6 0
    6.8
  • Big Man - A Policy for Hell (1988)

    Big Man: Pașaport pentru infern

    O companie de asigurari trebuie sa plateasca un numar mare de polite de asigurare de viata, toate incheiate pe suma maxima in caz de accident. Jack Clementi trebuie sa se ocupe de investigatie.

    2 0
    6.2
  • Escape from Sobibor (1987)

    Evadarea din Sobibor

    In timpul celui de-al doilea razboi mondial, cei concentrati in lagarele de exterminare puteau spera la supravietuire doar incercand sa evadeze. In cazul celor de la Sobibor, acest lucru era posibil doar daca evadau toti cei 600 de prizonieri.

    Regia: Jack Gold
    39 3
    7.4